Betonlook vloer

Een betonlook vloer vormt een bijzonder fraaie en praktische basis in het interieur van uw huis of in een commerciële ruimte, zoals een winkel, kantoor of showroom.

Een betonlook vloer biedt vele voordelen, zoals van een vloer verwacht mag worden. De vloer heeft een hoge mate van comfort, voelt warm aan, is gebruiksvriendelijk in het onderhoud en slijtvast.

Betonlook vloer prijs

In onderstaande tabel vindt u de prijzen van een betonlook vloer. De prijzen zijn ter indicatie om een beeld te geven van wat een betonlook vloer per m2 kost. Voor een vloer in een ruimte tot 50m2 geldt een vaste prijs.
Aantal vierkante meters Prijsberekening Betonlook gietvloer prijs
Betonlook gietvloer 20 – 50 m2 Vaste staffel (excl btw)* € 4.675,-
Betonlook gietvloer 51 – 100 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 81,-
Betonlook gietvloer 101 – 150 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 73,-
Betonlook gietvloer 151 – 200 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 66,-
Wij berekenen graag de prijs van een betonlook vloer voor uw situatie. Klik op onderstaande button of neem contact met ons op via 020 845 2650 of info@gietvloerprijzen.nl voor meer informatie.

Wat is van invloed op de betonlook vloer prijs?

De prijs van een betonlook vloer is afhankelijk van diverse elementen. Factoren die een rol spelen zijn onder andere:

 • Het aantal vierkante meters
 • Persoonlijke voorkeuren
 • Inbrengen van een vloerverwarming
 • Conditie van de ondervloer
 • Combineren van kleuren

Betonlook vloer van kunststof

Er zijn allerlei soorten vloeren die de uitstraling van beton hebben, maar het meest ideale vloersysteem wat betreft een betonlook vloer, is van kunststof gemaakt. Bij Gietvloer Prijzen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kunststoffen om de ideale betonlook vloer te realiseren. Het betreft een naadloos vloersysteem dat door de mengeling van kleurtinten een prachtig effect geeft. Met betrekking tot de kleur is de keuze aan u, want vrijwel alle kleuren zijn beschikbaar.

Onze vloeren

Waarom voor een betonlook vloer kiezen?

Een betonlook vloer is een gietvloer met de uitstraling van een betonnen vloer. Het is een vloer met het beste van deze twee vloeren gecombineerd. De vloer heeft alle praktische voordelen van een gietvloer en de robuuste uitstraling van een betonnen vloer. Dit zijn de voordelen van een betonlook vloer:

 • Naadloos
 • Vochtwerend
 • Hygiënisch
 • Makkelijk schoon te maken
 • Duurzaam
 • Comfortabel
 • Te combineren met vloerverwarming
 • In veel kleuren verkrijgbaar
 • Mooie beton uitstraling

Betonlook vloer met speciale afwerking

Qua kleur is er met betrekking tot de betonlook vloer al veel mogelijk, maar dat geldt eveneens ten aanzien van de afwerking. Een betonlook vloer kan namelijk op verschillende speciale manieren worden afgewerkt. Dat kan bijvoorbeeld een extra optie zijn als u een bedrijf heeft en de huisstijl of een logo erin verwerkt wenst te zien. Andere speciale afwerkingen die praktischer zijn, behoren ook tot de mogelijkheden. Deze opties variëren van glans aanbrengen tot antislip implementeren en van de vloer geluiddempend maken tot kiezen voor een oppervlaktestructuur.

Onderhoud van een betonlook vloer

Een betonlook vloer is zeer eenvoudig te reinigen. Door het onderhoudsarme karakter van de vloer is schoonmaken een bezigheid waar u zo klaar mee bent. De vloer is naadloos. Hierdoor kunnen vloeistoffen niet in de vloer dringen. Wanneer u heeft geknoeid met eten of drinken, kunt u het beste een vochtige doek gebruiken om de vlek te verwijderen.

Schoonmaakadvies

 • Eenmaal per week stofzuigen met een parketborstel. Door gebruik te maken van een parketborstel voorkomt u dat uw betonlook vloer beschadigd raakt.
 • Eenmaal per week dweilen. Na het stofzuigen kunt u de vloer het beste reinigen met koud water. Zeep is niet nodig. Pas ook op met andere schoonmaakmiddelen. Vooral bleekmiddel is af te raden.
 • Twee keer per jaar de vloer grondig reinigen. Dit kan machinaal gebeuren. Pas wel op voor uitstekende voorwerpen zodat u de vloer niet bekrast.

Korting op grotere projecten

Wist u dat u bij ons korting krijgt op de prijs wanneer het oppervlakte toeneemt? Daarom is het erg interessant om de betonlook vloer in de gehele woning te laten aanbrengen. Bijkomend voordeel, dit is ook heel mooi! Een andere manier om een lagere prijs per vierkante meter te betalen is door tegelijkertijd met uw buren een betonlook vloer te laten aanbrengen. Wij bieden u dan burenkorting waarbij u beide van lagere prijzen geniet.

Onze vloeren

Op maat gemaakte vloer

Het voordeel aan een betonlook gietvloer is dat we deze volledig op maat voor u maken. Daarom kunt u precies de uitstraling kiezen die u mooi vindt. U heeft de keuze uit veel kleuren en bij het aanbrengen van de vloer kunt u aanwezig zijn om aan te geven welke mate van effect u mooi vindt. Ook heeft de vloer geen naden of kieren, omdat wij hem precies op maat met de hand aanbrengen.

Contact met Gietvloerprijzen.nl

Voor meer informatie over onze betonlook gietvloeren of om een prijsberekening op te vragen, neemt u telefonisch contact met ons op via 020 845 2650. Wij zijn ook per e-mail bereikbaar via info@gietvloerprijzen.nl.

Kom langs in onze showroom

Voor persoonlijk advies bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, neem daarom contact met ons op voordat u langskomt.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!