Pandomo vloer

Een Pandomo vloer is in elk interieur een stijlvolle verschijning door het industriële uiterlijk dat ermee gepaard gaat. Een Pandomo vloer voldoet daarnaast aan alles wat van een vloer in huis mag worden verwacht, zoals een hoog comfortniveau en onderhoudsgemak. Bovendien zijn er vele mogelijkheden op het gebied van toepassen van originele eigenschappen, zoals het toevoegen van een decoratief element. Overigens zijn dit type vloersystemen in het bijzonder ook geschikt voor toepassing in winkels en kantoren.

Pandomo vloer op basis van natuurlijk materiaal

Een Pandomo vloer mag dan wel strak en naadloos worden gelegd en een industrieel voorkomen hebben, maar dat wil nog niet zeggen dat er sprake is van een kille vloer. Dat is namelijk helemaal niet het geval. Een Pandomo vloer straalt door het natuurlijke materiaal in de vorm van een speciaal soort sierpleister warmte en sfeer uit. Bovendien kan met de kleurkeuze rekening worden gehouden om een speciale sfeer in de ruimte te creëren. Uiteraard kan er uit meerdere kleuren een keuze worden gemaakt.

Aanbrengen Pandomo vloer

Het aanbrengen van een Pandomo vloer is een proces dat meerdere handelingen in beslag zal nemen. Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig op dat gebied. De dikte van een Pandomo vloer bedraagt ongeveer vijf tot acht millimeter en wordt in meerdere slijpgangen gepolijst. De afwerking bepaalt de uiteindelijke uitstraling van de vloer, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een speciaal soort olie-wax dat voor een zijdeglans uiterlijk zorgt. Uniek aan deze vloeren is dat er altijd sprake is van een levendige uitstraling door het vloeigedrag van het materiaal.

Design Pandomo vloer

Aangezien een Pandomo vloer een design uiterlijk heeft, is het voor toepassingen in uiteenlopende ruimtes en situaties geschikt. Het interieur van een woning kan ermee worden verfraaid, maar de Pandomo vloer is eveneens een uitkomst voor ruimtes, waarin een stijlvolle uitstraling wordt verwacht. Er kan bovendien altijd met de gewenste interieurstijl rekening worden gehouden. Informeer gerust naar de mogelijkheden of breng op afspraak een bezoek aan onze showroom.