Extra’s voor bij uw gietvloer

Uw gietvloer naar eigen wens samenstellen doet u gemakkelijk bij Gietvloerprijzen.nl. Dit kan op basis van kleur, structuur en materiaal. Kies daarnaast uit vele extra’s zoals:

  • Antisliplaag
  • Vloerverwarming
  • Bedrijfslogo & patronen
  • Geluiddemping

Hieronder lichten wij de verschillende opties verder toe.

Antisliplaag

Wij kunnen uw gietvloer voorzien van een antisliplaag zodat u minder snel uitglijdt. Een antisliplaag is een dunne toplaag die over de gietvloer wordt aangebracht. De toplaag bestaat uit een kunststof harslaag met een korrelachtige structuur. Niet alleen glijdt u minder snel uit door een antisliplaag, maar de vloer wordt ook water- en vuilafstotend.

Vloerverwarming

Gietvloeren nemen van nature de omgevingstemperatuur aan, waardoor ze warm en comfortabel aanvoelen. Om de vloer nog comfortabeler te maken, kunt u kiezen voor vloerverwarming. Wij hebben hiervoor speciaal het Eco-Heat-Systeem ontwikkeld. Gietvloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming doordat ze vrij dun zijn. Hierdoor wordt de oppervlakte snel verwarmd. Dit maakt de temperatuurverdeling efficiënter en gelijkmatiger, wat voor een besparing op uw energierekening zorgt.

Aanbrengen van vloerverwarming in gietvloeren

Bij bestaande dekvloeren slijpen wij de vloerverwarming in de dekvloer, worden de sleuven gevuld met epoxyhars en egaliseren wij het oppervlakte op voldoende laagdikte met een geschikte egalisatie. Na het opstookprotocol kan gestart worden met het aanleggen van de gietvloer. In nieuwbouwwoningen brengt de aannemer de vloerverwarming aan onder de dekvloer.

Onze vloeren

Bedrijfslogo & patronen

De vloer is een belangrijk element in uw bedrijf. Personaliseer uw vloer daarom met een afbeelding, bedrijfslogo, inspirerende tekst of extra patronen. Bezoekers zullen zich op deze manier uw bedrijf op een prettige manier heugen.

Geluidsdemping

Een gietvloer is van zichzelf al vrij geluiddempend, vergeleken met andere soorten vloeren zoals stenen of houten vloeren. U kunt ervoor kiezen om de vloer extra geluiddempend te maken door een rubber comfort systeem aan te brengen. Bij aanschaf van dit systeem wordt een geluidsreductie certificaat op afgegeven van <15Db doorslaggeluid.

Kosten van extra opties voor uw gietvloer

De extra opties voor uw gietvloer hebben invloed op de gietvloer prijs die u betaalt. Voor meer informatie over de kosten van de extra opties neemt u contact met ons op.

Kom langs in onze showroom

Voor persoonlijk advies bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, neem daarom contact met ons op voordat u langskomt.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!