Design betonvloer

Een design betonvloer gaat ver voorbij de modieuze uitstraling en het trendy karakter. Een design betonvloer heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen de uitstraling die zo kenmerkend is voor dit type vloer.

U kunt zich deze vloer het beste voorstellen als een gepolijste betonvloer, maar dan van cementgebonden materiaal, waarbij de mix tussen harde mineralen en zachte bindingsmiddelen voor krachtige en comfortabele eigenschappen zorgen. Bij Gietvloer Prijzen haalt u met deze vloer het beste van het beste in huis.

De prijs van een design betonvloer

Om de prijs te berekenen van een design betonvloer, is het noodzakelijk dat wij weten:

  • Uit hoeveel vierkante meters de ruimte bestaat
  • Wat de staat van de ondervloer is
  • Of wij rekening moeten houden met persoonlijke wensen zoals een vloerverwarming, bijzondere pigmenten, extra patronen of het integreren van een (bedrijfs)logo

Nadat wij deze informatie hebben ontvangen, berekenen we de prijs voor u.

Voor een indicatie van de kosten van uw design betonvloer bekijkt u onderstaande prijzentabel.

Aantal m2PrijsberekeningDesign betonvloer
Design betonvloer 20 – 50 m2Vaste staffel (excl btw)*€ 4.675,-
Design betonvloer 51 – 100 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 81,-
Design betonvloer 101 – 150 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 73,-
Design betonvloer 151 – 200 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 66,-

Voor de exacte kosten berekenen wij graag de prijs voor u. Klik op onderstaande button of neem contact met ons op via 020 845 2650 of info@gietvloerprijzen.nl.

Een design betonvloer is slijtvast en gemakkelijk te onderhouden

Een design betonvloer kent vele voordelen. Zo is een design betonvloer slijtvast, krasvast en heeft de vloer een natuurlijke uitstraling. Ook is de vloer zeer hygiënisch door het naadloze oppervlak. Door het ontbreken van naden kunnen vloeistoffen niet in de vloer dringen en kan de vloer gemakkelijk worden gereinigd.

Schoonmaakadvies

Voor het reinigen van de design betonvloer adviseren wij om gebruik te maken van koud water in combinatie met een dweil of een doek. Gebruik vooral geen bleekmiddel of andere agressieve schoonmaakmiddelen. Hierdoor kan de vloer beschadigd raken.

gietvlloer prijs eetkamer

Design betonvloer voor uw woning of bedrijf

Een design betonvloer staat schitterend in huis, maar kan ook worden gelegd bij bedrijven waar een stijlvolle uitstraling voorop staat én het gemak van een betonvloer essentieel is. Het natuurlijke karakter en de naadloze uitstraling maken een design betonvloer voor vele toepassingen perfect. Het is bovendien een zeer praktische bedrijfsvloer voor winkels, kantoren en showrooms. De vloer is gebruiksvriendelijk in onderhoud en door de slijtvaste eigenschappen geschikt voor intensief gebruik.

Design betonvloer over een bestaande vloer

Een groot voordeel van onze design betonvloer is dat dit vloersysteem heel eenvoudig over elk type ondergrond aangebracht kan worden. Zolang de de ondergrond maar stabiel is. Zo kan een design betonvloer prima over een tegelvloer worden aangebracht, maar evengoed gelegd worden over een vloer van beton, marmer of hout. De grootte van de ruimte doet er overigens niet toe, want een design betonvloer is zowel toe te passen op kleine schaal als op grote schaal. Wij voeren het volledige project, hoe groot of klein ook, voor u uit en bieden daarvoor een compleet dienstenpakket van advies tot en met de afwerking.

Onze vloeren

Showroom bezoeken voor een design betonvloer

Om de design betonvloer in het echt te aanschouwen, bent u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Neem daarom contact op met onze klantenservice via 020 845 2650 om een afspraak te maken voor het bezoeken van onze showroom.

Onze adviseur vertelt u graag alles over de mogelijkheden en kan een advies op maat verstrekken om de ideale design betonvloer voor u samen te stellen. Wilt u liever wat meer over de kosten weten? In dat geval kunt u online de prijs berekenen.