Kunststof gietvloer

Een kunststof gietvloer is in de eerste plaats een esthetisch fraaie vloerafwerking en in de tweede plaats voor vele doeleinden geschikt. De kunststof gietvloer is bijvoorbeeld steeds vaker in woningen van particulieren terug te vinden. Ook in de zakelijke omgeving is dit vloersysteem niet meer weg te denken. Door de veelzijdige toepassingen is deze vloer onder meer geschikt voor fabrieken, werkplaatsen, winkels, showrooms en kantoren.

Kunststof gietvloer voor vele toepassingen

Doordat er zoveel mogelijk is met een kunststof gietvloer geldt dat het voor vele toepassingen geschikt is. De ene kunststof gietvloer is namelijk de andere niet. Er kan bijvoorbeeld al een onderscheid gemaakt worden in het type kunsthars dat gebruikt wordt. Polyurethaan is bijvoorbeeld een meer elastische vorm van kunsthars die veel comfort biedt. Epoxy gietvloer is een meer harde variant en beschikt over ijzersterke eigenschappen die het mogelijk maken om de vloer mechanisch of chemisch zwaar te belasten.

Kunststof gietvloer aangepast naar wensen

Het grote voordeel is ook nog dat een kunststof gietvloer volledig aangepast kan worden aan wensen en voorkeuren. Dat levert dan ook altijd een kunststof gietvloer op maat op. Dat is weer handig voor bedrijven die met bepaalde eisen te maken hebben op het gebied van bijvoorbeeld de veiligheid of hygiëne. Met betrekking tot de kleuren die beschikbaar zijn, geldt dat alles mogelijk is. Ook combinaties van kleuren behoren tot de vormen van afwerking van een kunststof vloer die wij tot in de perfectie kunnen leveren en plaatsen.

Showroom voor kunststof gietvloer

U bent inmiddels wat meer te weten gekomen over de kunststof gietvloer en de mogelijkheden die met deze vorm van vloerafwerking worden geboden. Indien u nog meer wenst te weten of persoonlijk geïnformeerd wilt worden, dan bent u welkom in onze showroom. U kunt meteen contact opnemen en een afspraak maken met een van onze adviseurs die u in de showroom ontvangt om u informatie en advies over de kunststof gietvloer te verstrekken.