Epoxy Coating

Voor de beste bescherming van uw vloer

De Epoxy Coating van Gietvoerprijzen.nl is een vloercoating op basis van hoogwaardige epoxy (EP). Dat maakt hem bij uitstek geschikt om als beschermlaag voor de vloer in een industriële omgeving te dienen. Een Epoxy Coating is namelijk tweemaal zo hard als beton, waardoor hij goed bestand is tegen zware belasting. Bovendien is de Epoxy Coating naadloos en vochtbestendig, waardoor hij zeer eenvoudig te onderhouden is. En een Epoxy Coating gaat jaren mee. Reden genoeg dus om te kiezen voor een Epoxy Coating!

Toepassingen Epoxy Coating

Epoxy Coatings worden vaak gebruikt in ruimtes waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld als het gaat om de belastbaarheid van de vloer, maar ook aan de veiligheid en aan de hygiëne. De Epoxy Coatings van Gietvloerprijzen.nl zijn dan ook te vinden in onder meer werkplaatsen, magazijnen, fabriekshallen, ESD-ruimtes, showrooms, horeca, kantoren en parkeergarages. De hoogwaardige epoxyhars en harder vormen samen de basis van de Epoxy Coating. Deze combinatie van materialen maakt de coating vocht- en chemicaliënbestendig. Epoxy Coatings vloeien tijdens het aanbrengen uit tot een volledig egaal oppervlak, waardoor stof, vuil en vet niet of nauwelijks aan de vloer kan hechten.

Epoxy Coating op maat

Een Epoxycoating van Gietvloerprijzen.nl wordt altijd op maat gemaakt, conform de wensen die u voor de vloer hebt en de eisen en regelgeving waar een vloer in uw branche aan moet voldoen. De Epoxy Coating is daarom leverbaar in vrijwel elke denkbare kleur of kleurencombinatie en u kunt kiezen uit verschillende gradaties antislip, van zeer glad tot zeer ruw. Desgewenst kunnen we de Epoxy Coating ook extra geluiddempend maken. De Epoxycoating kan worden aangebracht over bestaande epoxyvloeren, maar ook over betonvloeren en cementvloeren.

Een Epoxy Coating van Gietvloerprijzen.nl is:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Epoxy kleuren

Door de vele beschikbare kleurvariaties zijn vloercoatings van epoxy geheel op de huisstijl van uw bedrijf af te stemmen. Met epoxy pigment voegen we kleur toe aan de Epoxy Coating. Het epoxy pigment maakt het mogelijk om de kleur volledig te personaliseren. U hebt keuze uit alle RAL- en NCS-kleuren, we kunnen de kleur zelfs op locatie voor u mengen zodat u ook daar zicht op hebt. De Epoxy Coating moet immers toch op locatie worden gemengd, vlak voor het aanbrengen op de vloer. Bekijk ook de kleurenkaart.

Prijs EP-coating

Een sterke coating voor uw vloer hoeft geen grote kostenpost te zijn. Sterker nog, u heeft al een Epoxy Coating vanaf € 24,- per vierkante meter. Zo’n EP-coating gaat 20 jaar mee, dus in feite betaalt u dan € 1,20 per vierkante meter per jaar voor een krachtige beschermlaag van epoxy. We bereken de prijs voor onze vloeren altijd op basis van het aantal vierkante meters, de materiaalkeuze en eventuele toevoegingen zoals een ESD-systeem, antislip-laag en meer. Lees verder over prijzen.

Epoxy Coating voor bedrijven

Naast de epoxyvloer is de Epoxy Coating de meest gekozen vloeroplossing voor bedrijven. Zeker als het gaat om vloerrenovatie komen bedrijven vaak uit bij de EP-coating. Zo’n coating is namelijk de makkelijkste manier om een verouderde betonvloer in een nieuw jasje te steken. Bovendien kunnen we de Epoxy Coating met kleine aanpassingen geschikt maken voor iedere branche. Samen met u stellen we de eisen voor uw bedrijfsvloer op, vervolgens creëren we de Epoxy Coating waarmee uw bedrijfsvloer de test doorstaat. Denk bijvoorbeeld aan de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV) of HACCP. Bedrijven met grote vloeroppervlakken zoals van garages, hangars en fabriekshallen profiteren bovendien van schaalvoordeel. Gietvloerprijzen.nl werkt namelijk met staffelprijzen, waarbij de prijs per vierkante meter daalt naarmate het vloeroppervlak groter wordt. Zeker bij vloeren groter dan 150 m2 levert dit een aanzienlijk prijsvoordeel op.

Ook voor particuliere vloeren

Kunt u thuis ook een vloer laten coaten met epoxy? Zeker, ook voor particulieren is de Epoxy Coating een goede manier om het poreuze oppervlak van een betonvloer naadloos af te sluiten. Daar komt bij dat u ook voor een mooie, opvallende kleur kunt kiezen. Maar in welke ruimtes kiezen particulieren eigenlijk voor een Epoxy Coating? De berging, garage en balkonvloer zijn de meest voorkomende particuliere vloeren waar we EP-coatings aanbrengen. Daar komen de onderhoudsvriendelijke en slijtvaste eigenschappen van de coating het meest tot hun recht. Voor woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes waar een vloer ook comfortabel moet zijn, raden we de Epoxy Coating af. In deze ruimtes komen bijvoorbeeld de PU gietvloer green line en de Design betonvloer het beste tot hun recht.

Meer informatie?

Voor meer informatie en advies over de Epoxy Coating van Gietvloerprijzen.nl kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Kom langs in onze showroom

Voor persoonlijk advies bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, neem daarom contact met ons op voordat u langskomt.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!