Vloercoating prijs

De vloercoating prijs is gebaseerd op een aantal factoren. De exacte prijs is afhankelijk van uw wensen en de ruimte waar de vloer wordt gelegd. Wij leveren standaard kwaliteitsvloeren tegen een scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor vloercoating tegen een vaste prijs – tot 50 m2 – en vloercoating op basis van een prijs per m2.

Wij laten u graag kennismaken met de elementen die invloed uitoefenen op de totale prijs die in rekening wordt gebracht.

Prijsberekening van vloercoating

Vloercoating in uw woning of bedrijf kan al worden gerealiseerd vanaf € 26,- per vierkante meter. Deze prijs is echter indicatief. Omdat verschillende factoren invloed hebben op de vloercoating prijs, kunnen we de exacte prijs pas vermelden nadat we informatie hebben ontvangen over de ruimte en uw wensen.

Aantal vierkante metersPrijsberekeningVloercoating
Vloercoating 20 – 50 m2Vaste staffel (excl btw)€ 2.100,-
Vloercoating 51 – 100 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 45,-
Vloercoating 101 – 150 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 30,-
Vloercoating 151 – 200 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 26,-

Laat nu de vloercoating prijs berekenen en ontvang een vrijblijvende prijsopgave van ons.

Diverse factoren die de vloercoating prijs bepalen

De vloercoating prijs wordt op basis van diverse factoren samengesteld, waarbij het soort materiaal een bepalende factor is. Het maakt voor de totaalprijs namelijk onder meer uit of de keuze is gemaakt voor epoxy of voor polyurethaan. In verhouding is de vloercoating prijs lager als er sprake is van epoxy en hoger wanneer u kiest voor polyurethaan.

Daarnaast zijn de materiaalkosten, het oppervlak en eventuele extra functionele toepassingen die op verzoek worden uitgevoerd, van invloed op de vloercoating prijs.

Oppervlak en vloercoating

Standaard is het zo dat een vloercoating prijs die per vierkante meter wordt vastgesteld, minder hoog is als er sprake is van een groot vloeroppervlak. Naarmate het vloeroppervlak toeneemt, is er sprake van een daling van de vloercoating prijs per vierkante meter. Ook hierbij kunnen andere factoren weer een rol spelen, zoals de benodigde behandeling van de ondergrond. Het kan zijn dat de huidige ondergrond in een dusdanige staat verkeert, dat er eerst tijd moet worden besteed om de ondergrond stabiel te maken. Deze werkzaamheden brengen uiteraard ook kosten met zich mee qua tijd en materiaal.

Online vloercoating prijs berekenen

Om een concreet inzicht te krijgen in de vloercoating prijs, kunt u het beste online de prijs laten berekenen. Alleen dan kan er met alle wensen en omstandigheden rekening worden gehouden en ontvangt u een concrete prijs. U kunt bij ons gemakkelijk en snel online de prijs laten berekenen voor een vloercoating prijs. Gietvloerprijzen.nl streeft ernaar om u binnen vijf werkdagen een prijsopgave op te sturen.

Voor meer informatie over de prijsberekening van vloercoating kunt u dagelijks tussen 09:00 en 18:00 uur contact met ons opnemen.

Kom langs in onze showroom

Voor persoonlijk advies bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, neem daarom contact met ons op voordat u langskomt.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!