Woonbeton prijs

Nieuwe woonbeton al vanaf € 62,- per vierkante meter. Bij gietvloerprijzen.nl hanteren we basisprijzen per vierkante meter voor een woonbeton vloer, die hoger kunnen uitvallen indien u voor extra opties kiest.

In onderstaande tabel geven wij een indicatie van de prijs voor een woonbeton vloer. Voor een vloer tot 50 m2 betaalt u een vaste prijs. Neemt u meer vierkante meter woonbeton af, dan wordt de prijs voordeliger.

Onze voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Toepasbaar in woonhuizen, winkels en werkplaatsen
Leverbaar in elke gewenste kleur
De prijs van een gietvloer is lager bij een hoger aantal m2
Aantal m2 woonbetonPrijsberekeningWoonbeton prijs
Woonbeton gietvloer 20 – 50 m2Vaste staffel (excl btw)*€ 4.250,-
Woonbeton gietvloer 51 – 100 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 73,-
Woonbeton gietvloer 101 – 150 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 67,-
Woonbeton gietvloer 151 – 200 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 62,-

*Let op: Prijzen zijn indicatief en onder andere afhankelijk van ondergrond. Wilt u weten wat de prijs in uw situatie is? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Prijs woonbeton per vierkante meter

De prijs voor een woonbeton vloer wordt voornamelijk bepaald door de grootte van de ruimte waar de woonbeton vloer moet komen. Daarmee valt de prijs per vierkante meter lager uit bij een grotere ruimte.

Het is hierbij wel van belang dat deze ruimtes aaneengesloten zijn. Indien er meerdere kleine ruimtes voorzien moeten worden van een woonbeton vloer, zijn de werkzaamheden arbeidsintensiever, waardoor de kosten hoger uit zullen vallen.

Onze vloeren

De ondergrond voor een woonbeton vloer

Een woonbetonvloer kan op elke ondergrond worden aangebracht indien deze aan bepaalde voorwaarden voldoet. Belangrijk is dat de ondergrond voldoende is uitgehard en dat deze egaal en schoon is.

In sommige gevallen moet de ondergrond eerst voorbehandeld worden, bijvoorbeeld wanneer deze in (zeer) slechte staat verkeert. De staat van de ondergrond is een belangrijke factor die meespeelt bij het bepalen van de prijs per vierkante meter.

Geld besparen op een woonbeton vloer

De prijs per vierkante meter voor een woonbeton vloer valt lager uit indien u ervoor kiest om een groter oppervlak te voorzien van woonbeton. Wanneer u woonbeton wilt in een slaapkamer, kunt u veel geld besparen door direct meerdere aangesloten kamers of de hele verdieping te voorzien van een woonbeton vloer.

Een andere manier om geld te besparen op een woonbeton vloer is door na te gaan of buren ook interesse hebben in woonbeton. Bij het aanvragen van een offerte voor meerdere woningen daalt de prijs aanzienlijk.

Meer informatie over de kosten voor een woonbeton vloer

Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten van een woonbeton vloer per m2. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel met onderstaand nummer.

Neem contact op met Gietvloerprijzen.nl

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 845 2650 of vul het offerteformulier in. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het plaatsen van een gietvloer.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!