PU gietvloer green line

De PU gietvloer green line onderscheidt zich van andere gietvloeren door het milieuvriendelijke karakter. Dit vloersysteem past prachtig binnen elk interieur en is bovendien op maat te realiseren voor bedrijven.

De PU gietvloer green line wordt vervaardigd van polyurethaan en beschikt over unieke eigenschappen. De uitstraling is bijzonder stijlvol. Zo kiest u voor een echte designvloer, die over zeer comfortabele kenmerken beschikt.

Prijzen PU gietvloer

Aantal m2PrijsPU Gietvloer
Gietvloer 20 – 50 m2Vaste staffel (excl btw)*€ 3.900,-
Gietvloer 51 – 100 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 80,-
Gietvloer 101 – 150 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 65,-
Gietvloer 151 – 200 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 60,-

*Let op: Prijzen zijn indicatief en o.a. afhankelijk van ondergrond. Wilt u weten wat de prijs in uw situatie is? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
*Uitleg staffel: Als u een vloer wilt van onder de 50 m2, dan betaalt u vaste prijs. U doet er uw voordeel mee indien u meer m2 afneemt.

Voor meer informatie over onze PU gietvloer green line neemt u contact op met onze klantenservice via 020 845 2650. U kunt ook direct de prijs berekenen van de PU gietvloer green line.

Voordelen van PU gietvloer green line

Het milieuvriendelijke karakter is een van de voordelen van de PU gietvloer green line. Ook de hoge elasticiteit, waardoor het comfortabel is om over de vloer te lopen, het gemak van het onderhoud en vele opties qua kleur om uit te kiezen, behoren tot de voordelen van de vloer. Wilt u meer weten over de PU gietvloer green line, dan kunt u contact opnemen of een offerte aanvragen via Gietvloerprijzen.nl. U kunt overigens onze showroom op afspraak bezoeken.

Onze vloeren

PU gietvloer green line met polyurethaan als basis

De PU gietvloer green line gebruikt polyurethaan als basismateriaal. Om de vloer op een milieuvriendelijke manier te ontwikkelen, wordt een uniek recept samengesteld, zodat de CO2 uitstoot tot een minimum wordt beperkt. Zo vormt het milieuvriendelijke karakter het uitgangspunt bij de PU gietvloer green line. Dit type vloer is geschikt om over elk soort ondergrond aan te brengen. Afhankelijk van de ondergrond kan mogelijk nog enige voorbewerking nodig zijn. Wij vertellen u daar graag meer over.

Verschillende uitvoeringen van de PU gietvloer green line

De PU gietvloer green line is onderhoudsvrij, biedt comfort en is stijlvol door zijn strakke en naadloze karakter. Ook houdt de PU gietvloer green line rekening met het milieu. Het duurzame vloersysteem wordt geleverd in twee verschillende uitvoeringen

  1. Solo uitvoering
  2. Betonlook uitvoering

Beide varianten zijn geschikt voor het toepassen van een extra geluiddempende laag.

Wilt u meer weten over de verschillende uitvoeringen of wilt u direct de prijs berekenen? Neem dan contact met ons op.

Kom langs in onze showroom

Voor persoonlijk advies bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, neem daarom contact met ons op voordat u langskomt.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!