Kosten gietvloer per m2

De kosten van een gietvloer worden berekend per vierkante meter. Dit geldt alleen voor gietvloeren vanaf 51 m2. Bij vloeren tussen de 20 m2 en 50 m2 geldt een vaste prijs. Gietvloeren vanaf 51 vierkante meter worden per vierkante meter berekend. De gietvloer prijs zal lager uitvallen, wanneer het aantal vierkante meters toeneemt.

De prijzen op deze pagina zijn indicatief. De definitieve prijs wordt namelijk beïnvloed door diverse factoren, zoals extra opties en de staat van de ondervloer.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje


Prijzen | Kleuren & designs | Onderhoud | Voordelen | Offerte


Om u een indicatie van de prijs te geven, ziet u hieronder een prijstabel met voorbeeldprijzen.

Aantal m2 Prijs PU Gietvloer Epoxy gietvloer Woonbeton Epoxy Coatingvloer
Gietvloer 20 – 50 m2 Vaste staffel (excl btw) € 3.850,- € 3.150,- € 4675,- € 2000,-
Gietvloer 51 – 100 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 75,- € 72,- € 98,- € 28,-
Gietvloer 101 – 150 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 65,- € 50,- € 85,- € 25,-
Gietvloer 151 – 200 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 60,- € 42,- € 74,- € 24,-

Wilt u weten wat de prijs is in uw specifieke geval? Laat dan vrijblijvend de prijs berekenen voor een gietvloer in uw situatie.

Voor meer informatie over de gietvloer prijs, kunt u ons bereiken via 020 845 2650 of info@gietvloerprijzen.nl.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

Wilt u de mooiste gietvloer
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl

woonbeton-kantoor

woonbeton

Onze vloeren

gietvloer in de woonkamer

Gietvloeren

Een gietvloer is een naadloze vloer die op de ondervloer gegoten wordt, waarna deze met de hand volledig egaal wordt gemaakt. Een gietvloer heeft veel voordelen. Zo zijn gietvloeren volledig naadloos en vochtwerend, en daardoor erg hygiënisch. Ook voelt een gietvloer comfortabel en aan is een gietvloer te combineren met vloerverwarming. Gietvloeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en u kunt zowel kiezen voor een solo uitvoering, waarbij de gietvloer een unieke kleur heeft, of voor een betonlook uitvoering waardoor de vloer de uitstraling van een betonnen vloer heeft.

 

pu gietvloer woonkamer

Betonlook vloer

Een betonlook vloer is een gietvloer met een betonlook effect. Een van de twee opties die u heeft bij een gietvloer. Het betonlook effect wordt gekozen omdat men het er mooi uit vindt zien, maar ook omdat het praktisch is. Want op een gietvloer met betonlook effect is vuil minder snel te zien.

grijs woonbeton pand

Woonbeton

Woonbeton is dé vloer voor liefhebbers van beton in huis. Een vloer van 100% beton is niet leefbaar. Een vloer van woonbeton is dat wel. Deze vloer bestaat voor een deel uit beton maar ook voor een deel uit de kunststof polyurethaan. Dat maakt de vloer leefbaar en comfortabel.

vloercoating blauw

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is een vloeroplossing voor de industrie of voor bedrijven waar de vloer zwaar belast wordt. Een vloer op basis van de kunsthars epoxy is ijzersterk en kan sterke belasting van machine’s of chemische middelen goed aan. Een epoxyvloer is volledig naadloos en daardoor hygiënisch. Ook kan de vloer aan andere eisen aangepast worden. Zo kan een epoxyvloer anti-statisch of anti-slip worden gemaakt.

witte epoxyvloer winkel

Vloercoating

Vloercoating is een manier om een bestaande vloer sterker en volledig naadloos te maken. De vloercoating beschermt de onderliggende vloer. Het is mogelijk om voor vloercoating in een kleur te kiezen, maar ook voor doorzichtige vloercoating.


Prijzen | Kleuren & designs | Onderhoud | Voordelen | Offerte


Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs?

Er zijn verschillende factoren waardoor de kosten van een gietvloer lager of hoger uitvallen. Hieronder lichten wij deze elementen verder toe.

De conditie van de ondergrond

Voor het aanleggen van een gietvloer is het noodzakelijk dat de ondergrond egaal is. Als de vloer nog veel oneffenheden vertoont, is het noodzakelijk dat de vloer eerst wordt geëgaliseerd. U kunt dit zelf doen of laten uitbesteden aan ons. Wanneer onze vakmensen de ondervloer voorbewerken, zullen de kosten toenemen.

Extra opties

Een gietvloer kunt u volledig naar eigen smaak laten ontwerpen. Een bedrijfslogo in de vloer verwerken, een inspirerende tekst in de vloer laten graveren, een antisliplaag of extra patronen laten aanbrengen zijn enkele opties die mogelijk zijn met een gietvloer. Uw persoonlijke wensen kunnen wij tegen een meerprijs realiseren.

De grootte van het oppervlak

Hoe hoger het aantal vierkante meters, hoe lager de prijs per m2 . Wij raden daarom aan om meerdere kamers en/of verdiepingen te laten voorzien van een gietvloer. Dit scheelt enorm in de kosten per m2.

Vloerverwarming

Om in de koude winterperiode verzekerd te zijn van warme voeten kan er gemakkelijk een vloerverwarming worden ingebouwd. U kunt ook voor vloerverwarming bij ons terecht. Zo heeft u twee vliegen in één klap en bespaart u zowel tijd als geld.

Keuze van het materiaal

Gietvloerprijzen.nl levert gietvloeren van verschillende materialen en samenstellingen. De verschillende materialen hebben hun eigen prijs. Een overzicht van onze vloeren:

Wilt u meer informatie over de kosten van een gietvloer per m2? Neem contact met ons via de contactpagina. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.


Prijzen | Kleuren & designs | Onderhoud | Voordelen | Offerte


Soort gietvloer

Vanafprijs gietvloer

Epoxy coatingvloer € 28,- per m2
Epoxy gietvloer € 28,- per m2
PU gietvloer € 42,- per m2
Woonbeton € 73,- per m2
Pandomo gietvloer € 85,-
Vloercoating € 15,-
Kunststof gietvloer € 22,-

 

gietvloeren-voor-woning

gietvloer-in-weesp

 

Bereken de prijs van een gietvloer

Laat de prijs van een gietvloer in uw situatie vrijblijvend berekenen bij Gietvloerprijzen.nl. Onze medewerkers adviseren u graag. U kunt ons ook bereiken voor meer informatie over de prijs of eigenschappen van een gietvloer. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur op ons telefoonnummer 020 845 2650.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

gietvloer-voor-kantoor

woonbeton-kantoor

Korting bij grotere projecten

Wist u dat u bij ons korting krijgt naarmate het totale oppervlakte stijgt? Dat maakt het interessant om een gietvloer in de hele woning te laten aanbrengen. Een andere manier om minder te betalen is om samen met de buren voor een gietvloer te kiezen. U krijgt bij ons dan burenkorting.

Waarom kiezen voor een gietvloer? 

Een gietvloer is een fijne vloer met veel voordelen. Ten eerste is de vloer praktisch, omdat een gietvloer volledig naadloos en vochtwerend is, is deze erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Stof blijft niet achter in kiertjes en de vloer neemt geen vocht op waardoor er geen schimmels zullen ontstaan. Maar een gietvloer is ook een geweldige leefvloer. Hij voelt comfortabel aan en kan tegen een stootje. De levensduur van een gietvloer is dan ook langer dan andere vloeren. Een gietvloer gaat bij zorgvuldig gebruik tientallen jaren mee. Daar komt ook bij dat een gietvloer perfect te combineren is met vloerverwarming.

Kom langs in onze showroom

Voor persoonlijk advies bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, neem daarom contact met ons op voordat u langskomt.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!