Cement gebonden gietvloer

Een cement gebonden gietvloer is een uitstekende keuze als u de voorkeur geeft aan een vloersysteem met een natuurlijke uitstraling, dat over comfortabele eigenschappen beschikt. De cement gebonden gietvloer komt tot stand op basis van natuurlijke materialen in de vorm van mineralen en grondstoffen. Hierdoor ontstaat een natuurlijk effect, dat een realistische weergave biedt van echt beton. Een bijkomend voordeel van deze vloer is dat de cement gebonden gietvloer over elke bestaande vloer, zoals een tegelvloer, kan worden aangebracht.

De prijs van een cement gebonden gietvloer

Om de exacte prijs te berekenen van een cement gebonden gietvloer, wordt er gekeken naar een aantal factoren zoals extra opties en het aantal m2. Daarnaast bestaat er een vaste prijs voor vloeren van 20 tot 50 vierkante meter. Vanaf 51 m2 wordt de prijs per vierkante meter berekend en daalt de prijs wanneer het aantal m2 toeneemt.

Aantal m2 Prijsberekening Cement gebonden gietvloer
Cement gebonden gietvloer 20 – 50 m2 Vaste staffel (excl btw) € 4.675,-
Cement gebonden gietvloer 51 – 100 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 81,-
Cement gebonden gietvloer 101 – 150 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 73,-
Cement gebonden gietvloer 151 – 200 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 66,-

Laat direct de prijs berekenen door op onderstaande button te klikken. Voor meer informatie over de prijs berekening van een cement gebonden gietvloer neemt u contact met ons op via 020 845 2650.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

Wilt u de mooiste gietvloer
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl

Eigenschappen van cement gebonden gietvloer

De cement gebonden gietvloer bestaat uit minimaal twee lagen en kent als hoofdbestanddeel cement dat wordt gecombineerd met bindmiddelen. Om het vloersysteem extra krachtig en stijlvol te maken, vindt er een afwerking plaats in de vorm van het aanbrengen van een coating. Dat kan bijvoorbeeld een coating van polyurethaan zijn en heeft weer als extra voordeel dat de cement gebonden gietvloer vocht en vuil zal afstoten. Bovendien is de naadloze vloer door de beschermende coating extra gemakkelijk schoon te maken. U kunt voor een matte of voor een glanzende uitvoering kiezen.

Kleur van cement gebonden gietvloer

De cement gebonden gietvloer is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De grijstinten zijn uiteraard populair doordat grijs het meest realistische effect geeft. U kunt echter ook voor een andere kleur kiezen met een natuurlijke uitstraling, zoals voor een zandkleur in uiteenlopende tinten. De afwerking en wijze van aanbrengen maken variatie in de uitstraling mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en uiteraard laten wij u ook graag kennismaken met de verschillen. De vloer wordt gepolijst om de echte betonlook te creëren.

Cement-gebonden-gietvloer

woonbeton

Cementgebonden vloer binnen vijf dagen gelegd

Het leggen van een cementgebonden gietvloer duurt meestal vijf dagen. Allereerst wordt het cement op locatie aangemaakt. Om oneffenheden te voorkomen, wordt de vloer in één keer gegoten. Hierna wordt de vloer uitgevlakt en kan de vloer drogen. De volgende stap is het polijsten, waarmee het uiterlijk van de vloer wordt bepaald.

Voor extra bescherming is het mogelijk om enkele beschermlagen aan te brengen. Na een week is de vloer volledig uitgehard en kan de vloer optimaal worden gebruikt en belast.

Meer informatie over de cement gebonden gietvloer

Wij laten u graag kennismaken met alle voordelen en eigenschappen van de cement gebonden gietvloer. Dat kan in onze showroom, waar u op afspraak welkom bent. Om direct inzicht te krijgen in de kosten van de cement gebonden gietvloer, vraagt u online een vrijblijvende offerte op. Wij streven ernaar om u binnen vijf werkdagen een passende offerte te doen toekomen.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

Cement-gebonden-gietvloeren

gietvloer-in-weesp

woonbeton-woning

woonbeton-kantoor