Gietvloeren

Een moderne, strakke en volledig naadloze gietvloer brengt harmonie in uw woning, kantoor of showroom. De gietvloeren van Gietvloerprijzen.nl zijn in duizenden kleuren verkrijgbaar, al vanaf € 24,- per vierkante meter.

 

Waarom een gietvloer van Gietvloerprijzen.nl?

De gietvloeren van Gietvloerprijzen.nl zijn volledig naadloos, zeer onderhoudsvriendelijk en heerlijk comfortabel. Daarmee zijn onze vloeren niet alleen geschikt voor woningen, maar ook voor in de horeca of industrie. De vloeren zijn daarnaast:

 • Slijtbestendig en duurzaam
 • Hoog belastbaar
 • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
 • Comfortabel
 • Op maat te maken
 • Naadloos
 • Leverbaar in duizenden kleuren

De gietvloer kunt u tevens voorzien van allerlei opties zoals een bedrijfslogo, vloerverwarming of antisliplaag.

 

Gietvloer kosten

Bij Gietvloerprijzen.nl heeft u al een gietvloer vanaf € 24,- per vierkante meter. De prijs is afhankelijk van de grootte van de vloer, de ondergrond, het materiaal en van eventuele extra´s. Hoe groter de ruimte waar u de gietvloer wilt plaatsen, des te lager zal de prijs per vierkante meter uitvallen. De conditie van de ondergrond bepaalt of wij voor het plaatsen van de gietvloer de ondergrond moeten behandelen. Daarnaast is het materiaal van invloed op de kosten van uw gietvloer. De prijs is ook afhankelijk van eventuele extra´s, zoals een antisliplaag, vloerverwarming of een bedrijfslogo. Ontdek meer over de kosten voor een gietvloer.

 

Op maat gemaakte vloeren

Gietvloeren hebben de unieke eigenschap dat ze volledig op maat gemaakt worden, in tegenstelling tot andere vloersystemen, waar men vastzit aan vooraf vastgestelde kleuren, materialen, motieven en afwerkingen. Met een vloer van Gietvloerprijzen.nl kiest u voor een designvloer op maat, zowel qua kleur als structuur. Kom langs in onze showroom voor een impressie van onze mogelijkheden of neem contact op via 020 845 2650 voor een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis of kantoor.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

Wilt u de mooiste gietvloer
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

Voordelen

 • Scherpe prijzen per m2
 • Alle soorten gietvloeren
 • Advies op maat
 • Snelle en nauwkeurige aanleg van de vloer
 • Vrijblijvende offerte

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl

 

Voordelen van een gietvloer

Wilt u een duurzame vloer met een mooie, strakke uitstraling, dan kiest u voor een gietvloer. Bij andere vloeren zit u vaak vast aan een kleur, materiaal, motief of afwerking, maar gietvloeren hebben de unieke eigenschap dat ze voor u op maat gemaakt worden. U kiest zelf de kleuren en materialen, en u heeft tevens de mogelijkheid om een logo toe te voegen. Gietvloeren gaan bovendien langer mee dan de gemiddelde vloer en zijn bij beschadiging eenvoudig te repareren.

 

Soorten gietvloeren

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment gietvloeren. Al onze vloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij adviseren u graag over de materialen, kleuren en mogelijkheden van onze gietvloeren. Maak een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom of vraag direct een offerte aan via telefoonnummer 020 845 2650.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

 

PU gietvloer

De PU gietvloer greenline wordt gemaakt van polyurethaan. Bij de productie van dit type vloer houden we rekening met het milieu: de productie zorgt voor een minimale CO2-uitstoot. Deze vloer past prachtig binnen elk interieur en is eenvoudig schoon te maken.

Betonlook_gietvloeren_geven_karakterBetonlook gietvloer

De betonlook gietvloer is een van de populairste in ons assortiment door de strakke, moderne en minimalistische uitstraling. De vloer ziet er uit als beton, maar wordt gemaakt van kunststof. We maken gebruik van hoogwaardige materialen om de betonlook te realiseren.

microcement (2)Beton gietvloer

De beton gietvloer is populair omdat het materiaal slijtvast en bijzonder duurzaam is. De vloer geeft uw ruimte bovendien een stoere en industriële uitstraling. Dit is niet alleen zeer geschikt voor een woning, maar ook voor een modern kantoor.

vloercoating (1)Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is extreem belastbaar op zowel chemisch als mechanisch vlak. Daardoor is de vloer geschikt voor magazijnen en werkplaatsen in de industriële sector. De kracht van een epoxy gietvloer ligt in de hoge belastbaarheid, veiligheid, slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid.

 

Geschikt voor alle ruimtes

Dankzij de gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid en hoge belastbaarheid zijn gietvloeren geschikt voor allerlei verschillende ruimtes. Wij hebben vloeren geplaatst in onder meer woningen, winkels, scholen, showrooms, musea, magazijnen en werkplaatsen. Wilt u weten of een gietvloer geschikt is voor uw ruimte, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 845 2650. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

 

Woningen en kantoren

Gietvloeren voelen comfortabel aan en geven uw woning of kantoor een strakke, moderne uitstraling. Ze zijn perfect te combineren met vloerverwarming, waardoor het aangenaam warm wordt in huis. Ook voor badkamers is een gietvloer zeer geschikt, want de vloer is vloeistofdicht en eenvoudig schoon te maken.

 

Openbare ruimtes

Een gietvloer is slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Dit maakt de vloer ideaal voor scholen, winkels, supermarkten, showrooms en openbare ruimtes. De vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor de look van uw gietvloer altijd bij de ruimte past.

 

Voedingsindustrie en gezondheidszorg

In de gezondheidzorg, de levensmiddelenindustrie en de voedingsindustrie zijn hygiëne en slipvastheid van groot belang. Een gietvloer is aan te raden omdat vuil, haren en stof zich niet kunnen ophopen in naden en kieren. Wij hebben ervaring met het plaatsen van vloeren die aan de richtlijnen van de zorg en voedingsmiddelenindustrie moeten voldoen, dus wij adviseren u hier graag over.

 

Industrie

Bij ruimtes in de industrie of logistiek gelden andere eisen aan een vloer dan in de gezondheidszorg of voedingsmiddelenindustrie. Een hoge belastbaarheid is het belangrijkst en dat is precies waar gietvloeren in uitblinken. Ook de slijtbestendigheid is een voordelige eigenschap voor de industrie.

 

De plaatsing van een gietvloer

Voor het plaatsen van de gietvloer reinigen we de ondervloer en herstellen we eventuele beschadigingen. Het is belangrijk dat de ruimte stof- en vuilvrij is tijdens het plaatsen van de vloer. De ondervloer wordt eerst voorzien van een primer. Vervolgens plaatsen we een schraaplaag die zorgt dat er geen luchtbellen in uw gietvloer ontstaan. De gietlaag die het uiterlijk van uw vloer bepaalt wordt daarna op de schraaplaag geplaatst. De vloer wordt afgewerkt met een toplak voor optimale bescherming en een mooie look.

Na het plaatsen van de gietvloer kunt u de ruimte 48 uur lang niet betreden. De vloer heeft tijd nodig om uit te harden en u voorkomt op deze manier dat stof en vuil in de ruimte komen. Na 48 uur kunt u op de vloer lopen en na 72 uur is de vloer volledig uitgehard en mechanisch belastbaar.

 

Offerte aanvragen voor het plaatsen van een gietvloer

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 845 2650 of vul het offerteformulier in. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor het plaatsen van een gietvloer.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje