Microcement

Microcement is een unieke vloerafwerking die qua samenstelling van materiaal niet te vergelijken is met een gietvloer. Een overeenkomst tussen beide vloeren is het naadloze karakter. Een vloer van microcement bestaat in de basis uit natuurlijk materiaal, dat zo wordt aangebracht dat er een levendig effect ontstaat. Van origine is microcement afkomstig uit Argentinië, waar het niet alleen als afwerking voor de vloer, maar ook voor wanden wordt gebruikt.

Microcement prijs per vierkante meter

Voor het berekenen van de microcement prijs kijken we naar een aantal elementen zoals persoonlijke wensen, de ondervloer en het aantal vierkante meters. Op basis van deze informatie wordt de microcement prijs berekend.

Aantal m2 Prijsberekening Woonbeton prijs
Microcement 20 – 50 m2 Vaste staffel (excl btw)* € 4.925,-
Microcement 51 – 100 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 97,-
Microcement 101 – 150 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 82,-
Microcement 151 – 200 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 75,-

Wilt u weten wat de prijs van een microcement vloer is in uw situatie? Laat dan direct en vrijblijvend de prijs berekenen. U kunt ons ook bereiken voor meer informatie over microcement via 020 845 2650 of info@gietvloerprijzen.nl.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

Microcement voor een stijlvolle uitstraling

Een van de kenmerken van microcement is het hoge designgehalte. De ruimte waar microcement aangebracht wordt, krijgt na plaatsing een stijlvollere uitstraling. De afwerking van de vloer is elegant, strak en glad. Het naadloze effect wordt gecombineerd met een levendige en decoratieve uitstraling. Naast het unieke karakter van het materiaal en de uitstraling heeft microcement ook andere voordelen. Zo kan het materiaal over iedere ondergrond worden aangelegd en zijn er diverse mogelijkheden ten aanzien van de afwerking, bijvoorbeeld een robuust of meer verfijnd uiterlijk.

Wilt u de mooiste gietvloer
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl

Microcement voor uw woning

Microcement is in ieder interieur een aanwinst en vormt de basis voor een unieke uitstraling. De vloer geeft een prachtig resultaat in een stijlvolle keuken of woonkamer. Het materiaal van microcement is zeer hygiënisch en legt het fundament voor een gebruiksvriendelijke vloer. De beschermlaag van dit vloersysteem is bijzonder slijtvast en er is dan ook vrijwel geen onderhoud nodig, afgezien van de reguliere schoonmaakbeurten. U profiteert bovendien volop van optimaal wooncomfort.

microcement grijs gang

microcement grijs badkamer

woonbeton-kantoor

woonbeton

Wat is microcement?

Microcement is een robuuste vloer die zich kenmerkt door zijn originaliteit. Het materiaal wordt aangebracht met een spaan en wordt zo ambachtelijk gelegd. Op deze manier is geen één microcement vloer hetzelfde. Het resultaat is een vloer met een industriële look, die niet misstaat in menig woonhuis. Het industriële karakter van de vloer zorgt voor een moderne uitstraling. Microcement is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Microcement in kleur

Microcement kan door Gietvloer Prijzen in vele kleuren worden aangebracht. Het is bij de keuze voor een kleur belangrijk dat u rekening houdt met de gewenste uitstraling. Bijvoorbeeld speels, opvallend of juist heel chique en stijlvol. Wij laten u uiteraard graag kennismaken met de verschillende kleuren die beschikbaar zijn voor microcement. U kunt op afspraak langskomen in onze showroom of online een offerte aanvragen. Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

gietvloeren-voor-woning

gietvloer-in-weesp

gietvloer-voor-kantoor

woonbeton-kantoor