Microcement

Microcement is een unieke vloerafwerking die qua samenstelling van materiaal niet te vergelijken is met een gietvloer. Een overeenkomst tussen beide vloeren is het naadloze karakter. Een vloer van microcement bestaat in de basis uit natuurlijk materiaal, dat zo wordt aangebracht dat er een levendig effect ontstaat. Van origine is microcement afkomstig uit Argentinië, waar het niet alleen als afwerking voor de vloer, maar ook voor wanden wordt gebruikt.

Microcement prijs per vierkante meter

Voor het berekenen van de microcement prijs kijken we naar een aantal elementen zoals persoonlijke wensen, de ondervloer en het aantal vierkante meters. Op basis van deze informatie wordt de microcement prijs berekend.

Aantal m2PrijsberekeningMicrocement prijs
Microcement 20 – 50 m2Vaste staffel (excl btw)*€ 4.925,-
Microcement 51 – 100 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 97,-
Microcement 101 – 150 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 82,-
Microcement 151 – 200 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 75,-

Wilt u weten wat de prijs van een microcement vloer is in uw situatie? Laat dan direct en vrijblijvend de prijs berekenen. U kunt ons ook bereiken voor meer informatie over microcement via 020 845 2650 of info@gietvloerprijzen.nl.

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

Met bovenstaande prijsindicaties kunt u ervan uitgaan dat we het volledige project voor u uit handen nemen. Deze prijs is gebaseerd op een ondergrond die zo goed als gebruiksklaar is. Bezit u een nieuwbouwwoning, dan is dit bijna altijd het geval. De microcement vloer brengen we over enkele dagen aan. Na een week geniet u al van uw nieuwe vloer. 

Waarom staffelkorting?

Bovenstaande kostenplaatje bestaat uit zowel de materiaal- als de arbeidskosten. Voor ieder projectbezoek dienen we de nodige voorbereidingen te treffen, alvorens we van start kunnen gaan. Ons team installeert zich bij u op locatie om over meerdere dagen de vloer aan te brengen. Het loont daarom om meerdere meters ineens af te nemen. 

Microcement voor een stijlvolle uitstraling

Een van de kenmerken van een microcement vloer is het hoge designgehalte. De ruimte waar microcement aangebracht wordt, krijgt na plaatsing een stijlvollere uitstraling. De afwerking van de vloer is elegant, strak en glad. Het naadloze effect wordt gecombineerd met een levendige en decoratieve uitstraling. Naast het unieke karakter van het materiaal en de uitstraling heeft microcement ook andere voordelen. Zo kan het materiaal over iedere ondergrond worden aangelegd en zijn er diverse mogelijkheden ten aanzien van de afwerking, bijvoorbeeld een robuust of meer verfijnd uiterlijk.

Onze vloeren

Microcement voor uw woning

Microcement is in ieder interieur een aanwinst en vormt de basis voor een unieke uitstraling. De vloer geeft een prachtig resultaat in een stijlvolle keuken of woonkamer. Het materiaal van microcement is zeer hygiënisch en legt het fundament voor een gebruiksvriendelijke vloer. De beschermlaag van dit vloersysteem is bijzonder slijtvast en er is dan ook vrijwel geen onderhoud nodig, afgezien van de reguliere schoonmaakbeurten. U profiteert bovendien volop van optimaal wooncomfort.

Wat is microcement?

Een robuuste microcement vloer kenmerkt zich door zijn originaliteit. Het materiaal wordt aangebracht met een spaan en wordt zo ambachtelijk gelegd. Op deze manier is geen één microcement vloer hetzelfde. Het resultaat is een vloer met een industriële look, die niet misstaat in menig woonhuis. Het industriële karakter van de vloer zorgt voor een moderne uitstraling. Microcement is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Microcement in kleur

Microcement kan door Gietvloer Prijzen in vele kleuren worden aangebracht. Het is bij de keuze voor een kleur belangrijk dat u rekening houdt met de gewenste uitstraling. Bijvoorbeeld speels, opvallend of juist heel chique en stijlvol. Wij laten u uiteraard graag kennismaken met de verschillende kleuren die beschikbaar zijn voor microcement. U kunt op afspraak langskomen in onze showroom of online een offerte aanvragen. Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Eigenschappen van een microcement vloer

Een microcement vloer verleent zich uitstekend voor in huis, maar ook voor andere plekken waar geleefd mag worden. Te denken valt aan winkels, showrooms en kantoorpanden. Het robuuste design geeft de ruimte een hoogwaardige look met een huiselijk gevoel. Een microcement vloer kan tegen een stootje en is gemakkelijk in het onderhoud. De vloer bestaat voor 80% uit beton en voor 20% uit polyurethaan (ook wel bekend als PU). PU is elastisch en zorgt ervoor dat het beton soepel blijft en niet scheurt. 

Een ambachtelijke vloer 

Niet iedere vloerenlegger kan een microcement vloer aanbrengen. Dit vergt namelijk de nodige ervaring in de ambacht. Voor een fraai en consistent resultaat laat u uw microcement vloer aanbrengen door de specialist. De ambachtelijke wijze resulteert in het gewenste patroon in het beton. U heeft de keuze om een ietwat drukker of rustigere vleug aan te laten brengen. Indien u er nog niet volledig uit bent of een microcement vloer hét is voor u, dan kunt u gerust onze vloeren van dichtbij bekijken in onze showroom. 

Voor een afspraak in onze showroom verzoeken we u eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Aan de hand van uw gegevens ontvangt u van ons aan begroting. Wekt dit uw verdere interesse, dan maken we graag een afspraak met u in onze showroom.