Epoxy Coating voor de beste bescherming van uw vloer

De Epoxy Coating van Gietvoerprijzen.nl is een vloercoating op basis van hoogwaardige epoxy. Dat maakt hem bij uitstek geschikt om als beschermlaag voor de vloer in een industriële omgeving te dienen. Een Epoxy Coating is namelijk tweemaal zo hard als beton, waardoor hij goed bestand is tegen zware belasting. Bovendien is de Epoxy Coating naadloos en vochtbestendig, waardoor hij zeer eenvoudig te onderhouden is. En een Epoxy Coating gaat jaren mee. Reden genoeg dus om te kiezen voor een Epoxy Coating!

Toepassingen Epoxy Coating

Epoxy Coatings worden vaak gebruikt in ruimtes waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld als het gaat om de belastbaarheid van de vloer, aan de veiligheid en aan de hygiëne. De Epoxy Coatings van Gietvloerprijzen.nl zijn dan ook te vinden in onder meer werkplaatsen, magazijnen, fabriekshallen, ESD-ruimtes, showrooms, kantoren en parkeergarages.

Epoxy Coating op maat

Een Epoxycoating van Gietvloerprijzen.nl wordt altijd op maat gemaakt, conform de wensen die u voor de vloer hebt en de eisen en regelgeving waar een vloer in uw branche aan moet voldoen. De Epoxy Coating is daarom leverbaar in vrijwel elke denkbare kleur of kleurencombinatie en u kunt kiezen uit verschillende gradaties antislip, van zeer glad tot zeer ruw. Desgewenst kunnen we de Epoxy Coating ook extra geluiddempend maken. De Epoxycoating kan worden aangebracht over bestaande epoxyvloeren, maar ook over betonvloeren en cementvloeren.

Wilt u de mooiste gietvloer
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl

woonbeton-kantoor

woonbeton

Een Epoxy Coating van Gietvloerprijzen.nl is:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Voor meer informatie en advies over de Epoxy Coating van Gietvloerprijzen.nl kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

gietvloeren-voor-woning

gietvloer-in-weesp

gietvloer-voor-kantoor

woonbeton-kantoor