Epoxyvloer

Door zijn slijtvastheid en hoge chemische en mechanische belastbaarheid, is een epoxyvloer uitermate geschikt voor een industriële omgeving. Bij Gietvloerprijzen.nl koopt u scherp geprijsde epoxyvloeren. Bij de keuze voor een epoxyvloer is het van belang dat wensen goed afgestemd worden op de bedrijfssituatie. In elke sector worden er namelijk andere eisen gesteld aan een vloer. Epoxy bestaat uit een aantal lagen epoxyhars: deze worden gegoten en daarna uitgehard. Door deze unieke eigenschappen wordt epoxy vaak gebruikt voor industriële toepassingen.

Voor advies van een expert belt u onze klantenservice: 020 845 2650. U kunt ook het contactformulier invullen.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

De voordelen van een epoxyvloer:

  • Slijt-, stoot- en slagvast
  • Vloeistofdicht
  • Bestand tegen zure chemicaliën
  • Extreem hoog belastbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Beschikbaar in meer dan 1000 kleuren
  • Naadloos

Gietvloerprijzen.nl heeft een professioneel en ervaren applicatieteam om het vloersysteem naadloos aan te leggen.

Wilt u de mooiste gietvloer
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl

Prijs van een epoxyvloer

De prijs van een epoxyvloer is sterk afhankelijk van de totale oppervlakte en de ondergrond van de nieuw te leggen vloer. Hoe groter de vloeroppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Een voorwaarde is dat de kamers aaneengesloten zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal er meer werk verricht moeten worden: hierdoor zal de prijs per vierkante meter toenemen. Het is bij het leggen van de vloer ook belangrijk dat de ondergrond vlak is. Een strakke ondergrond is de basis voor een strak design.

Aantal m2                                                                                                                     Prijs

Epoxyvloer 20 – 50 m2                    Vaste staffel (excl btw)*                       € 3.150,-

Epoxyvloer 51 – 100 m2                   Prijs per m2 (excl btw)                         € 50,-

Epoxyvloer 101 – 150 m2                 Prijs per m2 (excl btw)                         € 45,-

Epoxyvloer 151 – 200 m2                Prijs per m2 (excl btw)                          € 42,-

*Let op: De getoonde prijzen zijn een indicatie. De prijs is namelijk afhankelijk van de ondergrond. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan om de prijs voor uw situatie te bepalen.
*Uitleg staffel:  Voor een vloer onder de 50m2  betaalt u een vast tarief. U heeft meer voordeel bij het afnemen van meer vierkante meters.

Epoxyvloer op maat voor uw bedrijf

De ideale epoxyvloer is afgestemd op de bedrijfssituatie. Aan een vloer in een fabriek of werkplaats worden vaak extra veiligheidseisen gesteld. Denk bijvoorbeeld aan een vloer met antisliplaag voor een veiligere werkomgeving voor het personeel. Doordat er in elke sector andere eisen gesteld worden, geven wij graag advies op maat om het beste resultaat te realiseren. Ons ervaren applicatieteam kan uw wensen vertalen in de ideale epoxyvloer.

Epoxyvloer in een kantoor

Het onderhoud van een epoxyvloer

Een epoxyvloer is eenvoudig in onderhoud. Voor het dagelijkse onderhoud adviseren wij om de vloer schoon te maken met een zachte bezem, een stofzuiger met parketborstel en een stofwisser. In de eerste weken is het beter om de epoxyvloer niet met koud of lauw water te reinigen. Vermijd daarnaast agressieve schoonmaakmiddelen en maak de vloer niet schoon met zeep. Zeep laat namelijk een vettige laag achter op de vloer. De vloer wordt hier dof van. Beginnende kalkvorming kunt u verwijderen met een azijnoplossing.

Epoxyvloer in een hangar

Epoxyvloer in een hangar

 

De showroom van Gietvloerprijzen.nl

De showroom van Gietvloerprijzen.nl is gevestigd in Amsterdam. Kom gerust langs om onze epoxyvloeren van dichtbij te ervaren. Om u goed van dienst te kunnen zijn, kunt u het best eerst een afspraak maken. Bel voor een afspraak naar 020 845 2650.

Showroom:
Gietvloer Prijzen
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Openingstijden
Maandag – vrijdag           09:00 – 18:00 uur
Zaterdag                             10:00 – 16:00 uur