Epoxyvloer

Door zijn slijtvastheid en hoge chemische en mechanische belastbaarheid, is een epoxyvloer uitermate geschikt voor een industriële omgeving. Bij Gietvloerprijzen.nl koopt u scherp geprijsde epoxyvloeren. Bij de keuze voor een epoxyvloer is het van belang dat wensen goed afgestemd worden op de bedrijfssituatie. In elke sector worden er namelijk andere eisen gesteld aan een vloer. Epoxy bestaat uit een aantal lagen epoxyhars: deze worden gegoten en daarna uitgehard. Door deze unieke eigenschappen wordt epoxy vaak gebruikt voor industriële toepassingen.

Voor advies van een expert belt u onze klantenservice: 020 845 2650. U kunt ook het contactformulier invullen.

De voordelen van een epoxyvloer

Een epoxyvloer is de perfecte vloer voor de industrie. Dit zijn de voordelen van de vloer:

  • Slijt-, stoot- en slagvast
  • Vloeistofdicht
  • Bestand tegen zure chemicaliën
  • Extreem hoog belastbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Beschikbaar in meer dan 1000 kleuren
  • Naadloos

Gietvloerprijzen.nl heeft een professioneel en ervaren applicatieteam om het vloersysteem naadloos aan te leggen.

Prijs van een epoxyvloer

De prijs van een epoxyvloer is sterk afhankelijk van de totale oppervlakte en de ondergrond van de nieuw te leggen vloer. Hoe groter de vloeroppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter. Een voorwaarde is dat de kamers aaneengesloten zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal er meer werk verricht moeten worden: hierdoor zal de prijs per vierkante meter toenemen. Het is bij het leggen van de vloer ook belangrijk dat de ondergrond vlak is. Een strakke ondergrond is de basis voor een strak design.

Aantal m2                                                                                                                     Prijs

Epoxyvloer 20 – 50 m2                    Vaste staffel (excl btw)*                       € 3.150,-

Epoxyvloer 51 – 100 m2                   Prijs per m2 (excl btw)                         € 50,-

Epoxyvloer 101 – 150 m2                 Prijs per m2 (excl btw)                         € 45,-

Epoxyvloer 151 – 200 m2                Prijs per m2 (excl btw)                          € 42,-

*Let op: De getoonde prijzen zijn een indicatie. De prijs is namelijk afhankelijk van de ondergrond. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan om de prijs voor uw situatie te bepalen.
*Uitleg staffel:  Voor een vloer onder de 50m2  betaalt u een vast tarief. U heeft meer voordeel bij het afnemen van meer vierkante meters.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

Er zijn verschillende factoren die meespelen in de totaalprijs van de vloer. Dit zijn de factoren:

De conditie van de ondervloer

In industriële bedrijven kan het voorkomen dat de ondervloer nog niet perfect is voor het aanbrengen van een epoxyvloer. Voordat de vloer wordt aangbracht is het belangrijk dat de ondervloer volledig vlak, schoon, stofvrij, droog en egaal is. Als dit niet het geval is zullen oneffenheden te zien zijn in het uiteindelijke resultaat. Dat willen we uiteraard voorkomen. Daarom controleren we altijd de ondervloer en zullen we deze bewerken als deze nog niet in de gewenste staat is. Hier worden extra kosten voor gerekend.

De oppervlakte

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien betaalt u bij ons een lagere prijs per vierkante meter bij grotere oppervlakten. Het is daarom aan te raden om een epoxyvloer op een groter oppervlak te laten aanbrengen.

Extra opties

Een epoxyvloer heeft verschillende extra opties waarmee u de gietvloer precies aan uw wensen kan laten voldoen. Extra opties zorgen wel voor hogere kosten. Bent u benieuwd naar de extra kosten van de opties waar u interesse in heeft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor een epoxyvloer?

Een epoxyvloer is een sterke en duurzame vloer. Dat maakt het een slimme investering voor uw bedrijf. De vloer gaat lang mee en heeft ook nauwelijks onderhoud nodig. Daarnaast kan de vloer zware belasting goed aan. Een epoxyvloer is volledig naadloos en vochtwerend, wat de vloer erg hygiënisch maakt. Daarom is een epoxyvloer ook geschikt voor in warenhuizen, supermarkten en grote keukens.

Epoxyvloer op maat voor uw bedrijf

De ideale epoxyvloer is afgestemd op de bedrijfssituatie. Aan een vloer in een fabriek of werkplaats worden vaak extra veiligheidseisen gesteld. Doordat er in elke sector andere eisen gesteld worden, geven wij graag advies op maat om het beste resultaat te realiseren. Ons ervaren applicatieteam kan uw wensen vertalen in de ideale epoxyvloer.

Zo is het ten eerste mogelijk om de vloer in onwijs veel verschillende kleuren te laten aanbrengen. Zo kunt u de kleur kiezen die bij uw bedrijf past, maar u kunt ook bijvoorbeeld een logo in de vloer laten plaatsen. Andere opties zijn holle plinten, een anti-statische laag en een anti-sliplaag. Ook kunnen wij de vloer geluiddempend maken door middel van een rubber comfort systeem. Heeft u andere zaken waar de epoxyvloer aan moet voldoen. Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het onderhoud van een epoxyvloer

Een epoxyvloer is eenvoudig in onderhoud. Voor het dagelijkse onderhoud adviseren wij om de vloer schoon te maken met een zachte bezem, een stofzuiger met parketborstel en een stofwisser. In de eerste weken is het beter om de epoxyvloer niet met koud of lauw water te reinigen. Vermijd daarnaast agressieve schoonmaakmiddelen en maak de vloer niet schoon met zeep. Zeep laat namelijk een vettige laag achter op de vloer. De vloer wordt hier dof van. Beginnende kalkvorming kunt u verwijderen met een azijnoplossing.

Korting op grote projecten

Bij gietvloerprijzen.nl bieden we u een lagere prijs per vierkante meter wanneer het oppervlakte toeneemt. Hoe groter het totale oppervlakte, hoe voordeliger. Daarom is het slim om de epoxyvloer in het gehele bedrijf aan te laten brengen. De naadloze vloer loopt perfect over in verschillende kamers of ruimtes.

De showroom van Gietvloerprijzen.nl

De showroom van Gietvloerprijzen.nl is gevestigd in Amsterdam. Kom gerust langs om onze epoxyvloeren van dichtbij te ervaren. Om u goed van dienst te kunnen zijn, kunt u het best eerst een afspraak maken. Bel voor een afspraak naar 020 845 2650.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!