Kosten betonlook vloer per m2

De kosten voor een betonlook vloer per vierkante meter zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de ondergrond waarop de vloer gelegd wordt van belang, maar natuurlijk ook het aantal vierkante meter en het aantal lagen dat moet worden aangebracht. Bij Gietvloerprijzen.nl vindt u alle betonlook vloeren, vanaf € 57,-. Een betonlook vloer is:

 • Al verkrijgbaar vanaf € 57,- per m2
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming door de elasticiteit
 • Slijtvast; hoge belastbaarheid
 • Gemakkelijk te onderhouden door de naadloze afwerking
 • Warm en comfortabel; neemt de temperatuur van de ruimte over
 • Vochtbestendig; stoot vloeistoffen af

gietvloer in de woonkamer - huishouden met kinderen

Wat kost een betonlook vloer per m2?

De kosten voor een betonlook vloer berekenen wij per vierkante meter. Om u een indicatie te kunnen geven van de prijs voor uw vloer, ziet u hieronder een tabel met voorbeeldbedragen. Wilt u uw specifieke kosten weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Aantal m2 Prijs betonlook vloer
Betonlook vloer 20 – 50 m2 Vaste staffel (excl. btw)* € 4100,-
Betonlook vloer 51 – 100 m2 Prijs per m2 (excl. btw) € 63,-
Betonlook vloer 101 – 150 m2 Prijs per m2 (excl. btw) € 64,-
Betonlook vloer 151 – 200 m2 Prijs per m2 (excl. btw) € 57,-

*Let op: Prijzen zijn indicatief en onder andere afhankelijk van ondergrond. Wilt u weten wat de prijs in uw situatie is? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

*Uitleg staffel: Als u een vloer wilt van onder de 50 m2, dan betaalt u een vaste prijs. U doet er uw voordeel mee indien u meer m2 afneemt.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje


Prijzen | Kleuren & designs | Onderhoud | Voordelen | Offerte


Wilt u de mooiste gietvloer
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl

 

Het aantal vierkante meters van de betonlook vloer

Om de kosten per vierkante meter van de betonlook vloer te bepalen, is het aantal vierkante meters van de ruimte van groot belang. Hoe groter de ruimte is, des te lager zal de prijs per m2 worden. Let hierbij wel op dat dit een aaneengesloten ruimte moet zijn. Wanneer u meerdere kleine ruimtes wil voorzien van een betonlook vloer, zal dit arbeidsintensiever zijn en stijgen de kosten per m2.

Kosten afwerking van betonlook vloer

De afwerking van uw betonlook vloer is ook een factor die meespeelt bij het bepalen van de kosten voor de vloer in vierkante meters. U heeft bij de vloer altijd keuze uit standaardkleuren. Kiest u een andere kleur dan deze standaard kleur, dan zullen de kosten van de vloer per m2 stijgen. Ook deze afwerkingsmogelijkheden kunnen leiden tot hogere kosten van de betonlook vloer:

 • Het aanbrengen van een antisliplaag
 • Vloerverwarming toevoegen aan de betonlook vloer
 • Geluiddempende laag toevoegen
 • Keuze voor extra patronen of kleuren
 • Het toevoegen van het logo van het bedrijf

Prijs op maat voor uw betonlook vloer

Wilt u meer informatie over de kosten van uw betonlook vloer per m2? Wij berekenen gratis de prijs van een betonlook vloer voor uw woning of bedrijf. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor meer informatie over een betonlook vloer prijs:

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

Waar bestaat een betonlook vloer uit?

Een betonlook vloer kan worden gemaakt van twee verschillende materialen, namelijk: polyurethaan (PU) of epoxyhars. Deze kunststofmaterialen hebben de uitstraling van beton, maar de eigenschappen van kunststof. Kunststof trekt gemakkelijk warmte aan en daarom is de betonlook vloer altijd lekker warm. Het is ook mogelijk om vloerverwarming in de vloer te verwerken. De vloer is namelijk elastisch en daarom goed bestand tegen temperatuurverschillen van een vloerverwarming. Om het betonlook effect te creëren gebruiken we twee tinten. Doordat we de vloer met de hand aanbrengen komen er mooie natuurlijke kleurverschillen in de vloer, waardoor de vloer eruit ziet als een betonnen vloer.

 

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje


Prijzen | Kleuren & designs | Onderhoud | Voordelen | Offerte


Waarom kiezen voor een betonlook vloer?

Een betonlook gietvloer is een vloer met veel voordelen. U kiest voor een betonlook effect omdat u dit mooi vind. Een totaal betonnen vloer is geen goede keuze voor in huis. Beton is hard en daardoor niet comfortabel en beton is ook totaal niet hygiënisch. Een betonlook gietvloer is dat wel. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uit veel kleuren te kiezen. De populairste kleur voor een betonlook gietvloer is grijs. Wat ook de natuurlijke kleur van een betonnen vloer is. Een betonlook vloer is een geweldige vloer voor in huis, waar u jaren van kan genieten.

Korting bij grote projecten

Wist u dat u bij ons korting krijg naarmate het totale oppervlakte van de vloer toeneemt? Dat maakt het erg interessant om de betonlook vloer in de gehele woning aan te brengen. Ook is het mogelijk om tegelijkertijd met de buren een vloer te laten aanbrengen. Dan bieden we u burenkorting! Een goede reden om bij de buren eens na te gaan of ze een nieuwe vloer overwegen. In nieuwbouwwijken komt deze regeling vaak goed van pas.

De ondergrond van de betonlook vloer

Het is belangrijk dat de ondervloer van de betonlook vloer in goede staat verkeerd. Dit speelt ook mee in het bepalen van de kosten in vierkante meters. Is de ondergrond niet voldoende om de nieuwe op aan te brengen, dan zal deze door ons behandeld moeten worden. Een betonlook vloer wordt in meerdere lagen aangebracht dus zodra de ondergrond al van voldoende kwaliteit is, zal dit de kosten van de nieuwe vloer omlaag brengen.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

Ontdek de soorten betonlook vloeren in onze showroom

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl