Beton gietvloer

Beton gietvloer

Een beton gietvloer is populair bij particulieren en bedrijven die een stijlvolle vloerafwerking wensen met een stoere en industriële uitstraling. De basis van deze vloer bestaat uit een combinatie van harde en zachte bindmiddelen, waarbij er een prachtig geheel ontstaat na het aanbrengen van het materiaal op de vloer. De unieke samenstelling van de beton gietvloer zorgt ervoor dat de vloer over extra sterke eigenschappen beschikt. Zo is de vloer slijtvast en bijzonder duurzaam. De industriële look maakt dit vloersysteem in het bijzonder ook geschikt voor hippe winkels en moderne kantoren.

Hoge kwaliteit beton gietvloer

Wij werken uitsluitend met de beste materialen, zodat de beton gietvloer die wij op maat voor u samenstellen altijd van de hoogste kwaliteit is. Het is dan ook zo dat onze beton gietvloer altijd voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van slijtvastheid en sterkte. Uiteraard draagt onze professionele applicatieteam er zorg voor dat de vloer zo vlak en strak mogelijk wordt gelegd. Het naadloze karakter geeft u de ruimte in combinatie met het industriële karakter een exclusieve uitstraling. De afwerking vindt overigens plaats op basis van een lak of was, zodat er een onderhoudsvrije vloerafwerking gerealiseerd wordt.

Kleur en structuur van beton gietvloer

Met betrekking tot de kleur van de beton gietvloer gaan wij graag van uw wensen uit en laten wij u kennismaken met de verschillende mogelijkheden. Daarbij kunnen wij u uiteraard van professioneel advies voorzien. Voor wat betreft de structuur van de beton gietvloer gaat het om het aanzien en de uitstraling. De vloer wordt altijd vlak en strak afgewerkt, maar de uitstraling van de structuur kan variëren, zodat u bijvoorbeeld de voorkeur kunt geven aan een grof gemêleerd beeld of fijne gemêleerd beeld.

Onze vloeren

Offerte beton gietvloer

Wij verstrekken u graag vrijblijvend een offerte voor een beton gietvloer, maar als u vragen heeft of eerst van advies wenst te worden, dan kunt u contact opnemen. Wij hebben een showroom waar u op afspraak van harte welkom bent en waar wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen om uw wensen voor een beton gietvloer te bespreken.

Kom langs in onze showroom

Voor persoonlijk advies bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, neem daarom contact met ons op voordat u langskomt.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!