Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is voor vele situaties een van de beste vloeroplossingen die er beschikbaar is. Bijvoorbeeld voor de industriële sector. De epoxy gietvloer is namelijk extreem belastbaar op zowel chemisch als mechanisch vlak. Indien er in uw bedrijf sprake is van veeleisende omstandigheden, dan profiteert u met deze vloer van vele voordelen. Gietvloer Prijzen is de specialist op dit gebied en stelt graag op basis van al uw wensen en bedrijfsomstandigheden een epoxyvloer op maat voor u samen.

Kracht van epoxy gietvloer

De kracht van een epoxy gietvloer uit zich in allerlei manieren. Doordat wij van echte kwaliteitsmaterialen gebruikmaken, profiteert u bij ons van meerdere voordelen. De kracht van onze epoxy gietvloer wordt gekenmerkt door de hoge belastbaarheid, veiligheid, slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid. Verder is de vloer snel belastbaar, vloeistofdicht, stofvrij en wordt de hygiëne bevordert door het naadloze oppervlak. Dat maakt het schoonmaken van de vloer ook meteen een stuk gemakkelijker.

Prijzen epoxy gietvloer

Aantal m2

Prijs

Gietvloer 20 – 50 m2 Vaste staffel (excl btw)* € 3.150,-
Gietvloer 51 – 100 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 50,-
Gietvloer 101 – 150 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 45,-
Gietvloer 151 – 200 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 42,-
*Let op: Prijzen zijn indicatief en o.a. afhankelijk van ondergrond. Wilt u weten wat de prijs in uw situatie is? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. *Uitleg staffel: Als u een vloer wilt van onder de 50 m2, dan betaalt u vaste prijs. U doet er uw voordeel mee indien u meer m2 afneemt.

Epoxy gietvloer voor bedrijfstoepassingen

Als bedrijfstoepassing is onze epoxy gietvloer bij uitstek geschikt voor magazijnen, werkplaatsen, industriegebouwen, garages en fabrieken. Wij vinden het belangrijk dat er in uw bedrijf een epoxy gietvloer komt te liggen die jarenlang meegaat en niet aan kwaliteit verliest. Een eerste vereiste daarvoor is uiteraard de kwaliteit van het materiaal. Die is bij ons gegarandeerd. Een tweede vereiste is dat de vloer afgestemd dient te worden op de bedrijfsomgeving en uiteraard aan uw wensen moet voldoen. Wij staan u dan ook graag vanaf het begin bij met het geven van advies.

Onze vloeren

Epoxy gietvloer op maat

De beste epoxy gietvloer voor uw bedrijf is die voor u op maat wordt samengesteld. U kunt daarvoor contact opnemen via Gietvloerprijzen.nl. Wij heten u graag op afspraak welkom in onze showroom, maar onze adviseur kan ook op u op het bedrijf komen. In dat geval kan meteen ook de bedrijfsomgeving in ogenschouw worden genomen bij het verstrekken van een gedegen advies. Of u kunt indien gewenst direct online een offerte aanvragen voor een epoxy gietvloer.

Kom langs in onze showroom

Voor persoonlijk advies bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, neem daarom contact met ons op voordat u langskomt.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!