Kosten epoxyvloer per m2

Wij berekenen de kosten per m2 voor een epoxyvloer op basis van de situatie in het bedrijf en het oppervlakte van de vloer. Bij elk bedrijf worden er namelijk andere eisen gesteld aan de vloer. Moet de vloer bijvoorbeeld zwaar belastbaar zijn of worden er veel chemicaliën gebruikt? Met een epoxyvloer voor uw bedrijf profiteert u van vele voordelen.

  • Een epoxyvloer vanaf € 40,- per m2
  • Extreem hoog belastbaar; slijtvast
  • Vloeistofdicht; bestand tegen olie en chemicaliën
  • Onderhoudsvriendelijk door de naadloze afwerking

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje


Prijzen | Kleuren & designs | Onderhoud | Voordelen | Offerte


rode epoxyvloer autogarage

Wat kost een epoxyvloer vloer per m2?

De kosten voor een epoxyvloer berekenen wij per vierkante meter. De kosten zijn onder andere afhankelijk van het oppervlakte: hoe groter het oppervlakte, des te lager is de prijs. Om een indicatie te geven van de kosten, ziet u hieronder een prijstabel met daarin bedragen als voorbeeld. Om de kosten in uw specifieke geval te weten, kunt u een offerte aanvragen.

Aantal m2 Prijs Epoxy gietvloer
Epoxy gietvloer 20 – 50 m2 Vaste staffel (excl btw)* € 3.150,-
Epoxy gietvloer 51 – 100 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 50, –
Epoxy gietvloer 101 – 150 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 45,-
Epoxy gietvloer 151 – 200 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 40,-

*Let op: Prijzen zijn indicatief en onder andere afhankelijk van ondergrond. Wilt u weten wat de prijs in uw situatie is? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

*Uitleg staffel: Als u een vloer wilt van onder de 50 m2, dan betaalt u een vaste prijs. U doet er uw voordeel mee indien u meer m2 afneemt.

Wilt u de mooiste gietvloer
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl

rood/grijze epoxyvloer

Klantervaringen

‘Ik was erg nieuwsgierig naar de kosten van een epoxyvloer per m2 voor mijn nieuwe kantoorpand. Het strakke uiterlijk van de vloer sprak mij aan en paste in het totaalplaatje. Ik heb een offerte opgevraagd en de kosten per m2 voor een epoxyvloer vielen mij 100% mee. Omdat het oppervlakte vrij groot was, daalden de kosten. Super!’ – GR

‘Ons bedrijf was nodig toe aan een nieuwe vloer. De voorwaarden waren dat de vloer slijtvast is en bestand tegen zware voertuigen. We hebben gekozen voor een epoxyvloer. Omdat het een grote oppervlakte is, was ik een beetje huiverig voor de kosten, maar de kosten voor de epoxyvloer waren juist laag door het grote oppervlakte.’ – NB

De kosten op maat voor uw epoxyvloer

Wilt u meer weten over de kosten van uw epoxyvloer per m2? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij berekenen de kosten per m2 van de epoxyvloer voor uw bedrijf. U bent ook altijd welkom in onze showroom om onze verschillende epoxyvloeren te bekijken. Maak daarvoor eerst telefonisch een afspraak met ons, zodat wij de tijd voor u kunnen nemen.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

Wat is een epoxyvloer?

Een epoxyvloer is een gietvloer op basis van de kunsthars epoxy. Dit maakt de vloer heel sterk. Zo kan een epoxyvloer zware belasting van machines goed aan, maar ook chemische belasting zal de vloer niet beschadigen. Het is een vloer die geschikt is voor de industrie en in principe niet voor in huis. Omdat een epoxyvloer heel hard is kan de vloer niet gecombineerd worden met vloerverwarming, omdat de epoxyvloer zal scheuren door de temperatuurwisselingen. Ook is een epoxyvloer niet comfortabel genoeg voor in huis.  Een epoxyvloer is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is de perfecte vloer voor de industrie omdat hij naadloos is, sterk, hygiënisch en duurzaam.


Prijzen | Kleuren & designs | Onderhoud | Voordelen | Offerte


De ondervloer van de epoxyvloer

Niet alleen het aantal vierkante meters van de epoxyvloer is belangrijk voor de kosten van de vloer, ook de ondergrond van de nieuw te leggen vloer is hierop van invloed. Een gladde ondervloer is de basis voor een strak design. Wanneer de ondergrond niet vlak is, zullen wij deze eerst moeten egaliseren, waardoor de kosten voor de epoxyvloer zullen stijgen. Om te bepalen of uw bestaande vloer voldoet aan de eisen voor het leggen van de epoxyvloer, komt een van onze medewerkers eerst de ondervloer inspecteren voordat er een vaste prijsafspraak wordt gemaakt.
vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

epoxyvloer lichtgrijs

Diverse opties bij een epoxyvloer

Je hebt de keuze uit verschillende opties, om zo de epoxyvloer helemaal aan te passen aan de eisen van het bedrijf. Dit zijn de opties:

  • Een antistatische laag
  • Hoogglans
  • Decoratieve kleurvlok
  • Antislipvloer
  • Elektrisch geleidende (ESD) vloer
  • Holle plinten

garage gietvloer

Waarom kiezen voor een epoxyvloer?

Een epoxyvloer bestaat uit een aantal lagen epoxyhars: deze worden eerst gegoten en vervolgens uitgehard. Epoxy wordt vaak gebruikt in de industriële sector omdat ze zwaar belastbaar zijn. Elk bedrijf is anders en daarom is de ideale epoxyvloer afgestemd op uw bedrijfssituatie. In een bedrijf waar veel met vloeistoffen wordt gewerkt, is een vloer met antisliplaag van belang voor de veiligheid van het personeel, terwijl bij een ander bedrijf de geluiddempende laag erg belangrijk is. Om deze reden geven wij graag advies op maat om voor u het beste resultaat te realiseren.

Korting grotere projecten

Een epoxyvloer is een van onze goedkoopste naadloze vloeren. Maar je kan van nog meer voordeel genieten. Want bij ons wordt de prijs per vierkante meter lager, naarmate het totale oppervlakte toeneemt. Daarom is het interessant om het gehele bedrijfspand te voorzien van een epoxyvloer. Dat heeft ook als voordeel dat alles netjes naadloos is afgewerkt. Dat maakt het schoonmaken van het gehele bedrijf een stuk makkelijker.


Prijzen | Kleuren & designs | Onderhoud | Voordelen | Offerte


Ontdek de soorten epoxyvloeren in onze showroom

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Andere naadloze vloeren van Gietvloer Prijzen

Is een epoxyvloer niet de juiste vloer voor jou? Zeker als je op zoek bent naar een vloer voor in huis, dan raden wij een epoxyvloer af. We hebben andere mooie naadloze vloeren die wel geschikt zijn voor in huis. Dit zijn ze: