Gietbeton

Gietbeton is een woord waaraan verschillende betekenissen kunnen worden gegeven. U kunt bijvoorbeeld denken aan een ondervloer die bestaat uit gegoten beton. Er is echter ook nog een andere betekenis op gietbeton van toepassing. Het kan namelijk ook als een bijzonder fraai vloersysteem worden omgeschreven dat de uitstraling heeft van een industriële vloer met een toplaag die blinkt. Dit vloersysteem beschikt over sterke eigenschappen en biedt vele voordelen in vergelijking met het gewone betonnen ondergrond. Het fraaie vloersysteem staat voor design en past dan ook perfect in het interieur van een woning.

Voordelen van gietbeton

Een van de vele voordelen van gietbeton is het unieke karakter in combinatie met een stijlvolle design uitstraling. Een dergelijke vloer in huis maakt het onderscheid ten aanzien van ieder interieur. Doordat de vloer van gietbeton naadloos wordt gelegd en wordt afgewerkt met een toplaag hoeft u weinig tot niets aan onderhoud te doen. Het enige wat u hoeft te doen is de vloer regelmatig schoon te maken en dat gaat heel gemakkelijk doordat het een strak oppervlak betreft zonder dat er sprake is van oneffenheden. Het vloersysteem biedt ook veel comfort en straalt een natuurlijke warmte uit.

Kleur van het gietbeton

Een van de andere voordelen van gietbeton is dat werkelijke alle soorten kleuren beschikbaar zijn. Dat maakt het mogelijk om dit vloersysteem in te passen binnen elk interieur of in een bepaalde kleur als basis te gebruiken voor de rest van de inrichting. Er kan zelfs een basis gelegd worden voor een specifieke stijl door met de juiste kleur rekening te houden. Wit past bijvoorbeeld perfect in een strak design interieur en een naturelkleur past weer binnen een interieur met een landelijke stijl.

Offerte gietbeton

Indien u interesse heeft in het laten aanleggen van een vloer van gietbeton, dan kunt u contact opnemen met Gietvloer Prijzen of rechtstreeks online een offerte aanvragen. Mocht u graag eerst meer willen weten over dit specifieke vloersysteem, dan kunt u ook onze showroom bezoeken. Dat is mogelijk op afspraak, zodat wij in de gelegenheid zijn om alle tijd en aandacht voor u te hebben om u te informeren over gietbeton.