Betonlook vloer prijs

De betonlook vloer prijs wordt bepaald aan de hand van een aantal elementen. De vloeroppervlakte, ondervloer en extra opties spelen een rol bij het vaststellen van de prijs van de betonlook vloer. U hebt al een betonlook vloer voor €97,- per m2. Een betonlook vloer is een investering waar u jarenlang plezier aan beleeft; dit type vloersysteem is namelijk bijzonder slijtvast en duurzaam.

  • Een betonlook vloer al voor € 97,- per m2
  • Kras-, water- en slijtvast: zeer geschikt voor kantoor of woning
  • Naadloze afwerking maakt de vloer onderhoudsarm
  • Comfortabel en warm door de combinatie met vloerverwarming
  • Leverbaar in de meeste RAL-, NCS- of Sikkens-kleuren

Wat is de prijs van een betonlook gietvloer?

De prijs van uw betonlook vloer is gebaseerd op een aantal factoren. Factoren die onder andere de kosten bepalen, zijn de oppervlakte van de te leggen vloer, de dikte van de vloer, het type en de staat van de ondervloer en de afwerking van de betonlook vloer. In onderstaande prijstabel geven wij u een indicatie van de kosten van een betonlook gietvloer. Om de prijs in uw specifieke geval te bepalen, kunt u een offerte aanvragen.

Aantal m2 Prijs Woonbeton
Betonlook vloer 20 – 50 m2 Vaste staffel (excl btw) € 4.675,-
Betonlook vloer 51 – 100 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 97,-
Betonlook vloer 101 – 150 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 81,-
Betonlook vloer 151 – 200 m2 Prijs per m2 (excl btw) € 73,-

*Let op: prijzen zijn indicatief en onder andere afhankelijk van de ondergrond. Wilt u weten wat de prijs in uw situatie is? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
*Uitleg staffel: als u een vloer wilt van minder dan 50 m2, dan betaalt u een vaste prijs. Meer m2 afnemen is in uw voordeel.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

Wilt u de mooiste gietvloer
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl

De oppervlakte van de vloer

Bij het vaststellen van de betonlook vloer prijs per vierkanter meter, is het zo dat een groter oppervlak een lagere prijs kent per m2 dan een kleiner oppervlak. In dat opzicht kan het dan ook voordeliger uitpakken om tegelijkertijd meerdere ruimtes in huis te voorzien van deze vloerafwerking.

De dikte van de vloer

De prijs van de betonlook vloer is afhankelijk van het aantal lagen dat nodig is om een betonlook vloer aan te brengen. Hoe minder lagen er nodig zijn, des te goedkoper is de vloer. Het aantal lagen van de vloer bepaalt mede de belastbaarheid en dus sterkte van de vloer.

Het type ondervloer

Heeft u een houten, betonnen of zandcementvloer? Een betonlook vloer kan bijna over elke ondergrond heen worden gelegd. De prijs is afhankelijk van het type ondervloer en de staat van de ondervloer. Wanneer de ondervloer egaal is, heeft deze minder voorbehandeling nodig en zal de prijs van de betonlook vloer lager worden. Zodra de ondervloer een intensievere behandeling nodig heeft, wordt de prijs hoger.

Extra aanvullende opties

De gewenste afwerking kan eveneens van invloed zijn op de prijs van de betonlook vloer, zoals het kiezen voor een speciale kleur. Wanneer u niet kiest voor een standaardkleur, moeten er extra supplementen met een kleur worden toegevoegd om de ideale vloer te realiseren. Ook een eventuele wens om de vloer te laten impregneren, is een factor waarmee rekening wordt gehouden bij het bepalen van de betonlook vloer prijs.

woonbeton
woonbeton
woonbeton

 

Klantervaringen

‘Wij zijn erg blij met de betonlook vloer van Gietvloerprijzen.nl. Een erg goede kwaliteit voor de prijs die we moesten betalen. Iedereen die bij ons op kantoor komt, zegt hoe mooi ze het vinden. Super goede service!’
‘We wilden onze oude vloertegels vervangen voor een vloer met betonlook en hebben gekozen voor een betonlook vloer van Gietvloerprijzen.nl. Snel en vakkundig gelegd door de vakmannen. Top!’

 

Offerte betonlook gietvloer prijs

Via Gietvloerprijzen.nl wordt u de gelegenheid geboden om op een snelle en efficiënte manier een offerte van de betonlook vloer prijs aan te vragen. Indien u liever eerst een persoonlijk gesprek wilt en wellicht de mogelijkheden in onze showroom wenst te bekijken, dan kunt u daarvoor telefonisch een afspraak maken. Overigens zorgen wij ervoor dat na het ontvangen van uw aanvraag voor een offerte u binnen vijf werkdagen inzicht krijgt in de prijs van betonlook vloer.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje Bel 020 845 2650  offerte aanvragen pijltje

Voorbehandelen van de ondervloer

Het bepalen van de prijs van een betonlook vloer is afhankelijk van het type ondervloer waarop de vloer gelegd dient te worden. Is de ondervloer in goede staat? Dan heeft dit een positieve uitwerking op de prijs van de betonlook vloer. De ondervloer moet egaal zijn en vrij van scheuren. Verkeert de ondervloer in een slechte staat, dan moeten wij deze eerst egaliseren. De kosten die hiervoor gemaakt worden, nemen wij mee in de totaalprijs van de offerte. Vindt u het lastig om zelf te bepalen wat de staat van de ondervloer is? Onze experts komen graag bij u langs om de vloer te inspecteren.

Ontdek de soorten woonbeton vloeren in onze showroom

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:

Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@gietvloerprijzen.nl