Vloeistofdichte vloer

Vloeistofdichte vloer

Indien bodembedreigende activiteiten worden uitgevoerd kan een vloeistofdichte vloer een vereiste zijn. Bovendien dient er dan doorgaans rekening mee gehouden te worden dat het vloersysteem periodiek een keuring zal moeten ondergaan. Een vloeistofdichte vloer kan ook vereist worden in verband met strenge voorwaarden ten aanzien van de hygiëne. Het is dan zeker aan te raden om met een specialist in zee te gaan die op de hoogte is van de regelgeving en vloeistofdichte vloeren levert die daarop aansluiten.

Specialist voor vloeistofdichte vloer

Als er eisen gesteld worden in verband met bodembedreigende activiteiten of vanuit hygiënisch oogpunt, dan ligt het in de eerste plaats voor de hand om een specialist in te schakelen. Een vloeistofdichte vloer kan dan door de specialist, zoals door Gietvloer Prijzen, volledig op maat worden gemaakt en volledig voldoen aan de eisen die er worden gesteld. Daarbij bieden wij het voordeel dat er niet alleen met de eisen rekening wordt gehouden, maar ook met uw persoonlijke wensen.

Afwerking vloeistofdichte vloer

Dat een vloeistofdichte vloer het beste op maat kan worden gemaakt, spreekt eigenlijk wel voor zich. Het ene bedrijf zal namelijk op basis van de werkzaamheden weer een andere afwerking van de vloer willen dan het andere bedrijf. Ten aanzien van de mogelijke afwerking van de vloeistofdichte vloer zijn er vele opties beschikbaar. Om een voorbeeld te geven van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld denken aan een vloersysteem dat met holle plinten wordt afgewerkt of met de hoogste gradatie antislip wordt afgewerkt.

Advies over vloeistofdichte vloer

Of u wel of niet aan bepaalde eisen moet voldoen ten aanzien van een vloeistofdichte vloer, u kunt altijd advies krijgen over de mogelijkheden. U kunt indien u dat wenst een bezoek brengen aan onze showroom om uitgebreid advies te krijgen over de mogelijkheden die wij bieden ten aanzien van de vloeistofdichte vloer. U hoeft dan alleen maar even contact op te nemen om een afspraak te maken.