Projectvoordeel gietvloeren

Projectvoordeel gietvloeren

Projectvoordeel gietvloeren biedt de gelegenheid om te profiteren van prijsvoordeel indien er sprake is van het op grote schaal afnemen van onze producten en diensten. De grootschalige inkoop levert direct voordeel op en deze mogelijkheid is voor meerdere partijen interessant. Projectvoordeel gietvloeren is namelijk niet alleen van toepassing op bijvoorbeeld een VVE of grote onderneming, want ook consumenten kunnen zich verenigen en op particuliere basis van de prijsvoordelen profiteren.

Projectvoordeel gietvloeren voor particulieren

Het lijkt op het eerste gezicht wellicht wat vreemd, dat projectvoordeel gietvloeren ook van toepassing kan zijn op particulieren. Dat is het echter niet, want indien er bijvoorbeeld sprake is van een nieuwbouwproject, waar nieuwe huizen worden opgeleverd, dan kunnen de eigenaren zich verenigen en gezamenlijk van het projectvoordeel gietvloeren profiteren. Een ieder kan daarbij de eigen wensen laten horen ten aanzien van de kleur en uitvoering, zodat niet alle woningen van exact dezelfde kleur gietvloer worden voorzien. De grootschalige afname zorgt in dit geval ervoor dat ook particulieren kunnen profiteren.

Projectvoordeel gietvloeren voor VVE

Als een VVE besloten heeft om bijvoorbeeld galerijen van een appartementencomplex van een nieuwe ondergrond te voorzien, dan kan er geld worden bespaard door van het projectvoordeel gietvloeren te profiteren. Wij hebben speciale projectvoordelen op het gebied van gietvloeren voor iedere VVE die van ons productaanbod en service gebruik wenst te maken. Informeer gerust naar de mogelijkheden als er trappenhuizen, galerijen of bordessen van een nieuwe vloer voorzien moeten worden.

Profiteer van projectvoordeel gietvloeren

Iedereen kan profiteren van het projectvoordeel gietvloer dat wij aanbieden. Er wordt namelijk een extra gunstige prijs per vierkante meter in rekening gebracht indien het projectvoordeel gietvloeren wordt toegepast. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden of ons bellen om een afspraak te maken voor het brengen van een bezoek aan onze showroom. Uiteraard is het mogelijk om een offerte aan te vragen, maar dan is het wel aan te raden om daarbij het projectvoordeel te vermelden. Wij kunnen dan daarover contact met u opnemen.