Polyurethaan gietvloer

Polyurethaan gietvloer

De populariteit van een polyurethaan gietvloer is nog onveranderd groot en er wordt dan ook in steeds meer huizen, kantoren, winkels en showrooms gekozen voor dit unieke en originele vloersysteem. Een polyurethaan gietvloer heeft een eigentijds karakter, maar is tegelijkertijd ook tijdloos. De bijzondere uitstraling valt altijd meteen op en daardoor raakt de interesse gewekt. Als men dan ook nog achter de vele voordelen komt, dan is een keuze vaak al snel gemaakt.

Polyurethaan gietvloer: naadloos en strak

Een van de kenmerken van een polyurethaan gietvloer is dat deze vloerafwerking op basis van kunsthars naadloos en strak wordt gelegd. Dit strakke karakter sluit perfect aan in moderne interieurs, maar daarmee is niet gezegd dat een polyurethaan gietvloer niet binnen andere stijlen past. Dat is namelijk wel het geval, bijvoorbeeld door voor een specifieke kleur te kiezen die het beste aansluit bij een landelijk, romantisch, design of klassiek interieur. Het ruimtelijke effect zal er altijd zijn en laat de ruimte groter lijken.

Voordelen van een polyurethaan gietvloer in huis

Het biedt heel veel voordelen om voor een polyurethaan gietvloer in huis te kiezen, zoals comfort en schoonmaakgemak. Bovendien is het een hygiënische vloer doordat naden ontbreken en is het vloerafwerking ook nog eens bestand tegen vloeistof. Het materiaal is enigszins flexibel en warm van zichzelf, zodat dat er ook nog eens sprake is van het ultieme comfort. Wist u dat een polyurethaan gietvloer voor nog meer comfort kan zorgen door de vloer met vloerverwarming te combineren?

Polyurethaan gietvloer in zakelijke omgeving

De uitstraling is voor veel bedrijven belangrijk en een polyurethaan gietvloer kan daaraan in de basis een belangrijke bijdrage aan leveren. Een polyurethaan gietvloer oogt stijlvol, netjes en strak en biedt bovendien als extra ook onderhoudsgemak. Door de vele kleuropties is dit type vloer altijd aan te passen aan de huisstijl en om de vloer extra bijzonder te maken, is het bijvoorbeeld mogelijk een patroon of bedrijfsloge erin terug te laten komen.