Kunststof vloer

Kunststof vloer

Een kunststof vloer is beschikbaar in allerlei variaties en er zijn vele vormen van afwerking mogelijk, zodat altijd aansluiting gevonden kan worden op het interieur en op de persoonlijke voorkeuren. Een kunststof vloer is in vele situaties toepasbaar en dan ook zowel geschikt voor particulier gebruik als voor de zakelijke markt. Door de veelzijdigheid kan er met allerlei wensen rekening gehouden en uiteraard zijn er altijd een aantal standaardvoordelen op van toepassing.

Kunststof vloer voor particulieren

Een kunststof vloer is voor particulieren een ideaal als de voorkeur uitgaat naar een vloer met een eigentijdse uitstraling die naast comfort ook nog eens gemak biedt. Wij leggen de kunststof vloer naadloos aan en daarmee wordt direct een basis gelegd voor een ruimtelijk effect en stijlvolle uitstraling. Het comfort is altijd aanwezig met een vloersysteem dat licht elastisch genoemd kan worden en de omgevingswarmte aanneemt. Het praktisch gemak uit zich onder meer in het schoonmaken, wat uiteraard zeer gemakkelijk is op een naadloze vloer. Bovendien is de vloerafwerking door het ontbreken van naden ook nog eens zeer hygiënisch te noemen.

Kunststof vloer in zakelijke omgeving

Een hoogpolig tapijt zal wellicht niet misstaan in een directeurskamer, maar voor praktisch gebruik, ontvangen van klanten of werkzaamheden die op de vloer gedaan worden, biedt een kunststof vloer een betere oplossing. Overigens past onze stijlvolle kunststof vloer ook prima in een moderne kantoorruimte, zodat er wat dat betreft allerlei toepassingen mogelijk zijn. Een vloer van kunststof kan uitstekend dienst doen als bedrijfsvloer in winkels, showrooms, kantoren, fabrieken, werkplaatsen, professionele keuken en op galerijen van bijvoorbeeld een appartementencomplex.

Showroom voor kunststof vloer

Om persoonlijk kennis te maken met alle eigenschappen en voordelen van een kunststof vloer kan aangeraden worden om onze showroom te bezoeken. Wij openen de deuren van onze showroom echter uitsluitend op afspraak om u zo de zekerheid te bieden van een persoonlijke ontvangst en voldoende tijd en gelegenheid voor een uitgebreid gesprek. Indien gewenst is het ook mogelijk online een offerte voor een kunststof vloer aan te vragen.