Gietvloer wit

Gietvloer wit? Dat is een combinatie die populair is om toe te passen in het interieur. Dat komt doordat bij een gietvloer wit de uitstraling echt perfect is met een optimaal ruimtelijk effect. Er bestaat wel eens twijfel of het echt een perfecte combinatie is doordat wit natuurlijk als zeer besmettelijk wordt ervaren, want alles is erop te zien. Alles wat erop gezien wordt, zoals een stofje of een vuiltje is echter ook zo weer weg, want deze vloeren zijn naadloos en strak en daarom ook eenvoudig schoon te maken. Bovendien zal vocht of vuil niet in de vloer trekken bij een regelmatige schoonmaak.

Gietvloer wit: het onderhoud

Het is uiteraard zo dat wat een witte ondergrond heeft, zoals een gietvloer wit vuiltjes en stof eerder in het oog springen. Met de wetenschap dat het echter bijzonder simpel is om een gietvloer wit te reinigen en groot onderhoud in geen enkel opzicht nodig is, zal de keuze voor deze combinatie sneller gemaakt worden. Het is uiteraard wel aan te beleven dat vochtplekken die bijvoorbeeld ontstaan doordat er een glas drinken is omgevallen, wel zo snel mogelijk verwijderd moeten worden. Als het vocht direct wordt weggenomen, dan zal er niets aan de vloer te zien zijn.

Gietvloer wit met keuze uit diverse tinten

Er kan bij een gietvloer wit natuurlijk voor spierwit worden gekozen, maar er zijn wat dat betreft ook tal van andere opties beschikbaar. Het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat, want een gietvloer wit kan door ons in verschillende tinten geleverd en geplaatst worden. Zo is het ook mogelijk om een sfeer met een zachtere uitstraling te creëren of voor een warme sfeer te kiezen met dit vloersysteem dat in allerlei tinten wit uitgevoerd kan worden.

Advies over gietvloer wit

Als er nog twijfels zijn of als u gewoon meer te weten wenst te komen over de opties die wij ten aanzien van de gietvloer wit te bieden hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Het is mogelijk dat u naar onze showroom komt om advies te krijgen over een gietvloer wit, waarvoor u ons kunt bellen om een afspraak te maken. Indien de keuze gemaakt is, dan staat het u ook vrij om online een offerte aan te vragen.