Gietvloer keuren

Gietvloer keuren

Een gietvloer keuren, zodat er goedkeuring wordt verleend voor het gebruik van de vloer in een bepaalde bedrijfsruimte noopt ertoe vooraf al de beste keuze te maken. Gietvloer Prijzen is op de hoogte van alle wet- en regelgeving en weet dan ook waar bedrijfsvloeren aan moeten voldoen om het proces van gietvloer keuren goed te doorstaan. Een reden waarom een vloer aan strikte eisen moet voldoen, kan bijvoorbeeld de hygiëne zijn. Ook indien er gewerkt wordt met chemicaliën die zonder een goed vloersysteem de bodem zouden kunnen beschadigen, zijn er speciale regels van toepassing.

HACCP en gietvloer keuren

Een gietvloer keuren op basis van HACCP richtlijnen komt voor in bedrijfssituaties, waarin er sprake is van het bereiden of bewerken van voedsel of drinken. Er zal dan in alle opzichten aan de HACCP richtlijnen voldaan moeten worden, waar een gietvloer keuren volgens de eisen deel vanuit kan maken. Bij dergelijke bedrijfssituaties zal er in ieder geval sprake moeten zijn van hygiënische omstandigheden en daaraan kan met de gietvloer van Gietvloer Prijzen volledig aan worden tegemoet gekomen. Wij kunnen de vloer namelijk op maat samenstellen.

Gietvloer keuren volgens de standaarden

Een gietvloer keuren krijgt doorgaans vorm in een standaardproces, waarbij een aantal aspecten in de beoordeling worden meegenomen. Welke aspecten van toepassing zijn op een gietvloer keuren, is uiteraard afhankelijk van de bedrijfssituatie, waarbij naar het hygiënisch aspect of bijvoorbeeld naar de milieuvriendelijkheid kan worden gekeken. bij het hygiënische aspect zal er onder meer worden beoordeeld of de vloer gemakkelijk schoon te maken is. Dat is bij een gietvloer uiteraard altijd het geval, want die wordt naadloos gelegd en kent dan ook geen naden, kieren of andere openingen.

Certificaat na gietvloer keuren

Indien het voor de bedrijfsvoering nodig is om over een certificaat te beschikken na gietvloer keuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk op de hoogte van de regelgeving en het proces van gietvloer keuren, zodat wij altijd de ideale vloer op maat kunnen samenstellen.