Gietvloer keuken

Gietvloer keuken

Gietvloer keuken? Dat is een combinatie die niet alleen voor praktisch gemak zorgt, maar bovenal ook voor een stijlvolle en strakke uitstraling. Daarnaast is de combinatie gietvloer keuken natuurlijk een perfecte vloeroplossing ten aanzien van de hygiëne. De vloer komt namelijk naadloos in de keuken te liggen, zodat er geen voedselresten of andere producten in kieren, gaten, naden of in scheuren achterblijven. Overigens is een kunststof vloersysteem ook aan te passen naar wens voor professionele keukens.

Vloeistofdichte gietvloer keuken

In de keuken wordt gekookt en vloeistoffen gebruikt, zoals water en olie, maar bijvoorbeeld ook afwasmiddel en zeep. De gietvloer keuken is vloeistofdicht en niet alleen bestand tegen water, maar ook tegen olie en schoonmaakmiddelen. Het spreekt wellicht voor zich dat als er geknoeid wordt met bijvoorbeeld wijn, koffie of vruchtensappen op de gietvloer keuken dat het schoongemaakt moet worden. Als zure vloeistoffen namelijk lang blijven liggen, dan kan dat wel terug te zien zijn.

Comfortabele gietvloer keuken

Een gietvloer keuken is praktisch in het gebruik met het oog op het schoonmaken en op het gebied van hygiëne. Een gietvloer keuken heeft echter nog veel meer te bieden, want deze vloerafwerking is namelijk bijzonder comfortabel en aangenaam in gebruik. Er is sprake van een lichte vering door de elasticiteit van het materiaal en van zichzelf straalt het vloersysteem ook warmte af doordat als het ware de omgevingstemperatuur wordt aangenomen. In alle opzichten is een gietvloer dan ook een uitstekende keuze voor de keuken.

Kleurkeuze gietvloer keuken

De gietvloer keuken kan in alle wensbare kleuren worden gelegd, zodat u altijd een kleur kunt kiezen in de sfeer van de keuken. Wij laten u graag de verschillende kleuren zien en geven u desgewenst advies om de ideale kleur voor uw gietvloer keuken te kiezen. Wilt u de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op om een afspraak te maken, zodat u naar onze showroom kunt komen. Het is overigens ook mogelijk gelijk online een offerte voor een nieuwe keukenvloer aan te vragen.