Design gietvloer

Design gietvloer

Een design gietvloer in uw woning of in uw bedrijfspand, zoals in een showroom, kantoor of winkel is een uitsteken keuze. In ieder geval een keuze waar u jarenlang plezier aan beleeft en niet alleen door het aansprekende karakter, maar ook door het gemak dat u op het gebied van onderhoud ervaart. Een design gietvloer staat altijd voor een vloer die sfeervol, warm, modern en stijlvol is. U kunt een dergelijke vloersysteem helemaal naar eigen inzicht samenstellen met als resultaat een prachtige naadloos gelegde vloer met een strakke uitstraling die ook nog eens het ruimtelijk effect vergroot.

Unieke design gietvloer

Een design gietvloer is uiteraard altijd uniek, want iedere ruimte en iedere kleur is weer anders. Er zijn echter nog meer mogelijkheden die een design gietvloer echt uniek maken en bijvoorbeeld voor een combinatie van meerdere kleuren kiezen. Er kan ook een patroon in de vloer worden aangebracht en voor bedrijven is het wellicht leuk om te weten dat het eigen bedrijfslogo erin verwerkt kan worden. In ieder geldt altijd dat voor iedere afwerking er sprake zal zijn van een vloersysteem dat volledig aan de hand van uw wensen samengesteld zal worden.

Voordelen van design gietvloer

Bij een design gietvloer staat de uitstraling uiteraard centraal en die komt tot stand door het gebruik van topkwaliteit materialen. Een design gietvloer biedt naast de stijlvolle uitstraling nog veel meer voordelen, waarbij alleen al gedacht kan worden aan het comfort en de warmte, maar ook aan het onderhoudsgemak dat met dit vloersysteem gepaard gaat. Bovendien zijn deze gietvloeren slijtvast en gaan jarenlang mee. Onderhoud is niet nodig anders dan het regelmatig schoonmaken.

Informatie of advies over design gietvloer

Indien u de keuze wenst te maken voor het laten aanleggen van een geweldige design gietvloer, dan bent u bij Gietvloerprijzen.nl op het goede adres. U kunt online een offerte aanvragen, waarop wij binnen vijf werkdagen reageren. Wilt u informatie of advies? In dat geval verzoeken wij u contact op te nemen. Wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden, maar u kunt ook meteen een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.