Betonvloercoating

Betonvloercoating

Betonvloercoating kan als een ideale vloeroplossing worden gezien voor de meest uiteenlopende bedrijfssituaties. Het is namelijk een uitermate probaat middel om vloeren van beton van een beschermende toplaag te voorzien. Bovendien zorgt betonvloercoating ervoor dat er sprake is van een stijlvolle uitstraling. Allerlei soorten situaties komen in aanmerking voor dit type vloerafwerking, zoals garages, winkels, showrooms, maar ook trappenhuizen van beton die verouderd zijn.

Betonvloercoating voor renovatie betonvloer

In fabrieken waar de betonvloer de langste tijd heeft gehad en nodig hersteld of vervangen dient te worden, kan betonvloercoating eveneens uitkomst bieden. De vloer kan heel simpel met het aanbrengen van betonvloercoating weer technisch in orde worden gemaakt en daarnaast weer een fraaie uitstraling krijgen. Het grote voordeel van dit vloersysteem is dat het praktisch gemak biedt, stevig is en de ondergrond tegen vocht, vuil, olie en chemicaliën beschermt. Er kan voor elke toepassing een ideale vloerafwerking op basis van een coating worden samengesteld.

Type betonvloercoating

Doordat er uiteenlopende toepassingen zijn en er bovendien ook nog met betrekking tot de functionele eigenschappen veel mogelijkheden zijn, geldt dat betonvloercoating altijd op maat kan worden gemaakt. Er zijn bijvoorbeeld verschillende typen te onderscheiden, waarbij het materiaal van de coating varieert. De ondergrond en de gewenste belastbaarheid kan van invloed zijn op de keuze om voor een coating op basis van epoxy of polyurethaan te kiezen. Alle gewenste kleuren zijn leverbaar voor deze vorm van vloerafwerking en ook kunnen er extra kenmerken aan het materiaal worden toegekend.

Extra eigenschappen voor betonvloercoating

In elke situaties komen er weer andere wensen naar voren met betrekking tot de gewenste belastbaarheid, kleur en functionele uitwerking. Met betrekking tot de functionele uitwerking geldt dat er allerlei opties zijn om betonvloercoating op maat samen te stellen. Er kan bijvoorbeeld een extra laag worden aangebracht die ervoor zorgt dat de vloer extra antislip of extra geluiddempend wordt uitgevoerd. Informeer gerust naar de mogelijkheden of vraag online een offerte aan. Onze showroom is op afspraak te bezoeken.