Betonvloer woning

Betonvloer woning

Bij een betonvloer woning wordt vaak de associatie gewekt met een vloer die als fundamentele basis in bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis wordt neergelegd. De betonvloer woning waar hier aandacht aan wordt besteedt, betreft echter een comfortabel vloersysteem met een originele uitstraling. Dit type vloer kan in verschillende uitvoeringen worden gelegd, maar altijd staat het industriële karakter in combinatie met een stijlvolle uitstraling centraal. Zoals dat ook voor het comfort en onderhoudsgemak geldt.

Natuurlijke uitstraling betonvloer woning

Bij betonvloer woning is er hoe dan ook sprake van een natuurlijke uitstraling, want met dit type designvloer komt het natuurlijke karakter van het oorspronkelijke materiaal uiteraard altijd sterk naar voren. De natuurlijke charme is een bijzonder kenmerk, maar door de natuurlijk uitstraling is er ook meteen sprake van een warme sfeer in huis, op kantoor of in de winkel. De vraag naar dit vloersysteem is de laatste jaren enorm toegenomen en dat komt zeker niet alleen door de uitstraling, maar zeker ook door de overige voordelen die eraan verbonden zijn.

Eigenschappen betonvloer woning

Een betonvloer woning in de vorm van een designvloer wordt naadloos en strak in elke ruimte gelegd. Een ruimtelijke effect vormt de basis, maar ook wordt er vanaf het eerste moment comfort geboden en is er sprake van hygiënische voordelen. Een oppervlak zonder naden is gemakkelijk schoon te houden en hygiënisch doordat er geen gelegenheid wordt geboden dat vuil en stof zich opstapelen. Bovendien is de betonvloer woning sterk en in meerdere kleuren leverbaar, waarbij twee tinten gemengd worden om een levendig en bovenal unieke vloer te creëren.

Meer informatie over betonvloer woning?

Indien u graag meer wilt weten over een betonvloer woning en welke opties er allemaal beschikbaar zijn, dan kunt u altijd contact opnemen. Een persoonlijk bezoek brengen aan onze showroom om advies te krijgen over de betonvloer woning behoort eveneens tot de mogelijkheid. U kunt daarvoor een afspraak maken. Verder bieden wij de gelegenheid online een offerte aan te vragen die vrijblijvend wordt toegezonden.