Beton gietvloer prijs

Beton gietvloer prijs

De prijs van een beton gietvloer prijs wordt berekend op basis van verschillende informatie. Onder andere het aantal m2, de ondervloer en persoonlijke wensen hebben invloed op de beton gietvloer prijs.

De standaard beton gietvloer prijs per vierkante meter is € 70,-. Dit is echter een indicatieve prijs, aangezien hier geen rekening is gehouden met de verschillende prijsindicatoren. U kunt zowel kiezen uit een vaste staffelprijs voor vloeren van minder dan 50 m2 of een prijs per m2, waarbij u profiteert van een lage prijs bij grotere oppervlakken. Alle voordelen van een beton gietvloer zijn:

  • Beton gietvloer prijs vanaf € 70,- per vierkante meter
  • Onderhoudsarme vloer door naadloos oppervlak
  • Geschikt voor zowel woonhuizen als winkels
  • Vloeistof- en waterdicht

Onze voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Toepasbaar in woonhuizen, winkels en werkplaatsen
Leverbaar in elke gewenste kleur
De prijs van een gietvloer is lager bij een hoger aantal m2

De prijs van een beton gietvloer prijs

Voor een indicatie van de beton gietvloer prijzen bekijkt u onderstaande tabel. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen over uw persoonlijke voorkeuren en de staat van de ondervloer, berekenen wij de exacte prijs voor u.

Aantal vierkante metersPrijsberekeningBeton gietvloer prijs
Gietvloer 20 – 50 m2Vaste staffel (excl btw)*€ 4.100,-
Gietvloer 51 – 100 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 70,-
Gietvloer 101 – 150 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 65,-
Gietvloer 151 – 200 m2Prijs per m2 (excl btw)€ 59,-

Voor meer informatie over de beton gietvloer prijs of onze andere vloeren, neemt u contact met ons op via 020 845 2650 of stuurt u een e-mail naar info@gietvloerprijzen.nl.

Onze vloeren

Welke factoren hebben invloed op de beton gietvloer prijs?

Om de exacte prijs te berekenen van een beton gietvloer, houden wij rekening met diverse factoren. Op basis van onderstaande elementen zal de beton gietvloer prijs lager of hoger uitvallen.

De staat van de ondervloer

Om de beton gietvloer aan te brengen, dient de ondervloer volledig egaal te zijn. Wanneer dit nog niet het geval is, zullen onze specialisten de ondervloer eerst gladstrijken. Door deze extra werkzaamheden stijgt de beton gietvloer prijs.

Aantal vierkante meters

Het aantal vierkante meters van de ruimte is van grote invloed op de uiteindelijke beton gietvloer prijs. Een algemene regel is dat de prijs per m2 daalt, wanneer het aantal m2 toeneemt.

Persoonlijke wensen

U kunt een beton gietvloer eenvoudig personaliseren en voorzien van vele extra’s. Zo is het mogelijk om een antisliplaag aan te brengen, extra patronen toe te voegen of een afbeelding/bedrijfslogo in de vloer te verwerken.

Vloerverwarming

Een beton gietvloer voelt van zichzelf al comfortabel en warm aan. Voor extra comfort en warmte is het mogelijk om vloerverwarming aan te brengen. Een bijkomend voordeel is dat u hierdoor zal besparen op uw stookkosten.

Klantervaringen

‘Ik dacht altijd dat een beton gietvloer best duur zou zijn, maar dat viel allemaal wel mee. De medewerkers van Gietvloer Prijzen vertelde mij dat de prijs voordeliger wordt bij meerdere vierkante meters. Ik heb daarom direct de hele benedenverdieping laten doen. Dit scheelde echt veel in de kosten!Gerrit

‘Op kantoor hadden we een nieuwe vloer nodig. Vanwege de scherpe prijs en de vele mogelijkheden, hebben we gekozen voor een beton gietvloer. We hebben ons bedrijfslogo laten aanbrengen en dat resultaat is echt prachtig geworden!’Vincent

Eigenschappen van een beton gietvloer

Een beton gietvloer heeft een robuuste industriële look en is daarom zeer populair bij zowel particulieren als moderne bedrijven. De beton gietvloer is niet alleen een lust voor het oog, maar beschikt ook over sterke eigenschappen. Door de combinatie van harde en zachte bindmiddelen ontstaat een uniek resultaat.

Een onderhoudsvriendelijk vloersysteem

Het oppervlak voelt comfortabel aan en is zeer onderhoudsvriendelijk. Door het naadloze oppervlak kunnen vloeistoffen niet in de vloer trekken. Ook vraagt een beton gietvloer niet veel aandacht op het gebied van reiniging. Eén keer per week stofzuigen en dweilen is voldoende om de vloer in keurige staat te houden.

Meer informatie over de beton gietvloer prijs

Om de beton gietvloer prijs te laten berekenen neemt u contact met ons op. Onze medewerkers stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons tevens bereiken voor meer informatie over de prijsopbouw of inhoudelijke vragen over de beton gietvloer.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur op telefoonnummer 020 845 2650.

Maak een afspraak in onze showroom

Om de beton gietvloer en onze andere gietvloeren te bekijken, bent u van harte welkom in onze showroom. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies zodat u de vloer uitkiest die volledig bij uw wensen past. Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Neem daarom contact met ons op voordat u langskomt.

Adresgegevens

Kantoor/ Showroom:
Gietvloer Prijzen
Kromme Leimuidenstraat 17-1
1059 EL Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!