De nieuwste trend: logo in een gietvloer

De nieuwste trend: logo in een gietvloer

De laatste jaren blijft het aantal gietvloeren voor bedrijven maar toenemen. Logisch. Een gietvloer kan namelijk voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. We zien gietvloeren in showrooms en garages, maar ook in kantoren en horecagelegenheden. Hoe het ook zij, de populariteit is vooral te danken aan de grote belastbaarheid van een gietvloer. Een gietvloer is een duurzame investering, waaraan je makkelijk extra opties kunt toevoegen, zoals bijvoorbeeld geluiddemping. Daarnaast is een gietvloer heel hygiënisch en bijzonder stijlvol. De perfecte basis voor jarenlang bedrijfsplezier. Toch is er een nieuwe trend: een logo in een gietvloer. In deze blog praten we je bij.

Het inrichten van je bedrijfspand

Het inrichten van je kantoor of bedrijfspand kan nogal voor wat hoofdbrekens zorgen. Je wilt dat het geheel een visitekaartje is van je bedrijf, dus alles moet kloppen. Als alles er verzorgd en professioneel uitziet, kun je met een gerust hart klanten ontvangen. Maar ook voor je werknemers is dit prettig. Wat voor veel ondernemers goed werkt, is om de huisstijl door te trekken naar de inrichting van hun kantoor. Dit kun je doen door bijvoorbeeld de kleuren uit je logo te laten terugkomen in je inrichting. Dit zorgt voor herkenning bij je klanten en geeft onbewust een vertrouwd gevoel. Voor je medewerkers draagt dit bij aan een ‘wij-gevoel’.

Gietvloeren kleureninspiratie - logo in een gietvloer

Je logo in een gietvloer

Je huisstijl doortrekken naar het interieur straalt professionaliteit uit, maar met een logo in een gietvloer ga je nog een stapje verder! Je laat zien waar jij als ondernemer voor staat. En je gaat zelfs zo ver dat je dit in de vloer laat terug komen. Het is een uniek statement waarmee jij jezelf in de schijnwerpers zet. Een bijzondere blikvanger die onbewust blijft hangen bij je klanten. Ben je actief op Social Media, dan kun je deze bijzondere vloer natuurlijk ook mooi gebruiken als achtergrond bij je foto’s, filmpjes en story’s.

Welke gietvloer?

Je logo in een gietvloer is een bijzondere manier om je te onderscheiden van je concurrenten. Ben je toe aan een unieke eye-catcher die je bedrijf net dat beetje extra geeft? Dan is het belangrijk om voor de goede gietvloer te kiezen. Gietvloeren zijn er namelijk in vele soorten en niet ieder type is geschikt. Een gietvloer op basis van PU (Polyurethaan) werkt het beste voor een logo in een gietvloer. Gelukkig is dit type gietvloer juist bijzonder geschikt voor winkels, kantoren en showrooms. Het materiaal kan enorm veel belasting aan en is tegelijk licht flexibel. Overigens zijn er enorm veel mogelijkheden voor je logo of tekst in een gietvloer.

Vraag het de specialist!

Unieke blikvangers zijn maatwerk. Zo ook een logo in een gietvloer. Het is daarom ten sterkste af te raden om zelf te gaan knutselen. De specialisten van Gietvloerprijzen.nl hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze een logo in een gietvloer mooi kunnen aanbrengen. Het resultaat? Een vloer met logo waar je ‘u’ tegen zegt!

Meer informatie?

Wil jij ook een blikvanger van formaat in je kantoor of bedrijfspand? Je logo in een gietvloer is dé nieuwe trend. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op voor al je vragen. Wil je liever eerst een prijsopgave? Vraag dan een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend!

Ook interessant: