Ervaringen met een gietvloer

Een gietvloer is een stijlvolle designvloer. Het maakt je woon- of bedrijfsruimte groter. Het is een prachtige basis die je met uiteenlopende interieurstijlen kan combineren. Zowel klassiek, landelijk, urban of modern gaan goed samen met een gietvloer. Bovendien is een gietvloer heel hygiënisch. Geen gaatjes of kiertjes waar stof kan achterblijven, maar een egale vloer die makkelijk schoongemaakt kan worden. Toch wil je misschien wel wat ervaringen met een gietvloer lezen voordat je overgaat tot de aanschaf. Logisch, daarom hebben wij van Gietvloerprijzen.nl enkele ervaringen van onze klanten voor je op een rijtje gezet.

Lees de ervaringen met een gietvloer:

Showroom en werkplaats

“Ik ben zelfstandige en heb een eigen autogarage met showroom. De vloer kiezen was niet gemakkelijk, maar ik kwam al gauw uit op een gietvloer. Een Epoxy vloer is ijzersterk en bestand tegen lekkende vloeistoffen. Precies wat ik nodig heb in mijn garage. Tegelijk heeft de vloer ook uitstraling en dat is weer belangrijk voor het gedeelte met de showroom. De ideale vloer dus!”

Damian uit Amstelveen

Goede verhouding in prijs-kwaliteit

“Via kennissen kwamen wij in contact met Gietvloerprijzen.nl. Vanaf het begin heeft het team met ons meegedacht en tips gegeven. We zijn heel tevreden met het resultaat en het aanbrengen is ook goed verlopen. We stonden versteld van de goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Henk en Diny uit Naaldwijk

Burenkorting

“Toen wij ons nieuwbouwhuis begonnen te bouwen, werden wij al gauw benaderd door onze toekomstige buren. Zij stelden voor om samen een gietvloer te nemen. Zo konden we burenkorting krijgen. Wij hebben dit gedaan en hier geen moment spijt van gehad. Onze ervaringen met een gietvloer zijn uiteindelijk alleen maar positief.”

Stijnie en Thijs uit Zwolle

Geschikt voor huishoudens met kinderen

“Wij hebben een groot gezin. Met vier kinderen, twee honden en een kat is het soms snel vies in huis. Een vriendin met kinderen raadde ons een gietvloer aan. Omdat zij ook een groot gezin heeft, waren we gauw overtuigd. In ons nieuwbouwhuis hebben we dan ook voor een PU gietvloer gekozen. Onze ervaringen met een gietvloer zijn boven verwachting. Als je kijkt naar wat de vloer allemaal te verduren krijgt. Zelfs met alle speelgoedtreintjes en poppenwagens is de vloer na 3 jaar nog steeds mooi! Het grootste voordeel is echter dat de vloer zo makkelijk schoon te maken is.”

Merel en John uit Utrecht

Hygiënisch en daardoor allergievriendelijk

“Onze jongste dochter heeft al vanaf haar geboorte meerdere allergieën. We proberen ons huis daar zo goed en kwaad als het kan op in te richten. Toen we moesten verhuizen hebben we daarom voor een gietvloer gekozen. Niet alleen in de woonkamer en keuken, maar ook in de badkamer. Een gietvloer in ons huis heeft de hygiëne flink doen toenemen. Een uitstekende oplossing voor een allergievriendelijk interieur.”

Simone uit Amsterdam

Het perfecte resultaat

“Wij hadden al een tijdje een specifieke kleur grijs in ons hoofd voor een gietvloer. We waren een beetje huiverig voor de uitkomst omdat we allebei erg precies zijn. Dit bleek helemaal voor niets. Het team van Gietvloerprijzen.nl stelde ons voor dat we bij het kleurmixproces aanwezig mochten zijn. Dit hebben we gedaan en zodoende heeft onze gietvloer exact de kleur die wij in gedachten hadden.”

Pepijn en Arno uit Rotterdam

Ervaringen met een gietvloer

Meer weten?

Er zijn uiteenlopende redenen om voor een gietvloer te kiezen. Het mooie aan een gietvloer is dat deze verschillende toepassingen en uitvoeringen kent. In iedere situatie kan je dus jouw ideale vloer creëren.  Op deze manier zorgen wij ervoor dat de ervaringen met een gietvloer uitsluitend positief zijn. Wil je meer weten of informatie over de financiële investering? Vraag dan een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend. Binnen een paar dagen ontvang je dan een op maat gemaakte prijsopgave.