Gietvloer voor yoga

Niemand kan nog om yoga heen. Gelukkig maar, want yoga is erg gezond en het houd je in shape. Steeds meer yogascholen kiezen voor een gietvloer voor yoga in hun ruimtes. Maar ook fanatieke yogi’s die thuis vaak yoga doen kiezen voor een gietvloer thuis. Een gietvloer voor yoga is een hele slimme keuze en we leggen je graag uit waarom.

Looks die je zen maken

Een gietvloer heeft van zichzelf een strakke en serene look. Dit komt omdat een gietvloer strak en volledig naadloos is. Een gietvloer heeft het uiterlijk van een klassieke betonnen vloer, maar voelt gelukkig niet zo aan. De natuurlijke look past dan ook heel goed bij hout, steen en planten. Als je dit goed combineert laat je het geheel in elkaar op gaan en creëer je een rustgevende ruimte waar je bijna als vanzelf tot rust komt. Ook kun je kiezen voor een witte gietvloer. Als je deze combineert met houten elementen en groene planten, heb je een frisse, strakke look.

Comfort

Natuurlijk doe je yoga op je matje, maar een fijne ondergrond is daarbij wel aangenaam. Als de grond bijvoorbeeld niet helemaal egaal is, raak je al gauw afgeleid. Met een gietvloer weet je dat de vloer egaal is, maar vooral ook aangenaam. Een gietvloer is namelijk gemaakt van licht-elastisch kunsthars. Dit voelt aangenaam aan je voeten maar ook zeker als je yoga doet. Wil je net dat beetje extra tijdens je yoga oefeningen? Denk dan eens aan vloerverwarming voor onder je gietvloer. Reken maar dat jij dan niet meer van je matje af te krijgen bent.

gietvloer voor yoga

Hygiënisch

Of je nou yoga bij jou thuis op de vloer doet of dat je naar een yoga school gaat, een schone vloer is een must. Een gietvloer is een van de meest hygiënische vloeren. Dit komt omdat het materiaal van zichzelf geen stof aan trekt. Bovendien is de vloer volledig naadloos. Hierdoor kan er nergens stof of vuil achterblijven. Daarnaast is een gietvloer voor yoga ook makkelijk schoon te houden. Deze is namelijk vloeistofdicht. Even dweilen en je vloer is weer klaar voor nieuwe oefeningen.

Sterk

Zeker voor yoga scholen is het belangrijk dat een vloer naast comfortabel ook sterk is. Immers soms wordt de vloer enorm belast vanwege lessen, oefeningen en workshops. Ook als je thuis oefent weet je dat je wel eens kan vallen in sommige posities. Een vloer voor yoga moet dus ook vooral sterk zijn. Gelukkig is een gietvloer voor yoga een van de sterkste vloeren die er is. Het materiaal is oersterk en gaat jaren me.

Meer weten over een gietvloer voor yoga?

Is je interesse voor een gietvloer voor yoga gewekt? Of je nou een yogaschool hebt of thuis yoga doet, we beantwoorden graag je vragen. Ook kun je online een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend.