Is een gietvloer goedkoop?

Is een gietvloer goedkoop? Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen. Daar kunnen we niet direct antwoord op geven. Want wat is goedkoop? Een gietvloer is niet het goedkoopste vloertype dat bestaat, dat zijn vinyl en tapijt. Maar het is dan ook een vloertype van een totaal andere kwaliteit. En een gietvloer gaat veel langer mee dan de goedkoopste vloertypen.

Is een gietvloer goedkoop?

Een gietvloer is niet de goedkoopste vloer, maar het is wel een vloer van hoge kwaliteit. Een gietvloer wordt door een ervaren team met de hand aangebracht en bestaat uit meerdere lagen. Hierdoor ziet een gietvloer er erg mooi uit en is een gietvloer ook heel sterk en duurzaam. De vloer gaat jarenlang mee. Zelfs als een gietvloer na jaren intensief gebruik licht versleten is kan deze weer hersteld worden door alleen de toplaag te vervangen.

De prijzen van een gietvloer

Lees hier meer over de prijs van een gietvloer, de prijs van een betonlook vloer en de prijs van een epoxyvloer.

Een gietvloer is een slimme investering

Een gietvloer is dan niet de allergoedkoopste vloer die bestaat, het is ook geen dure vloer. Vooral als je je bedenkt wat je terugkrijgt voor de prijs die je betaalt. Omdat een gietvloer een sterke vloer is die jaren meegaat verdien je je investering als ware weer terug. Als een andere goedkope vloer al lang vervangen moet worden ligt een gietvloer er nog goed bij. Daarnaast krijgt je er ook comfort en allerlei andere praktische voordelen voor terug.

Vraag direct een offerte aan

Wil je weten hoeveel een gietvloer in jouw woning je gaat kosten? Vraag dan direct online een offerte aan. Binnen enkele werkdagen reageren we met een op maat gemaakte offerte. Zo kan je makkelijk de beslissing maken of je voor een gietvloer kiest of niet.

Bron afbeelding: Pinterest