Waarom kiezen voor een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer is een schitterende vloer die erg lijkt op een betonnen vloer. Maar een betonlook gietvloer is toch echt een andere vloer. Deze design gietvloer ziet er schitterend uit. Er zijn dan ook allerlei reden en om voor een betonlook gietvloer te kiezen. Dit zijn de redenen om voor een betonlook gietvloer te kiezen.

1. Een betonlook gietvloer ziet er geweldig uit

Een betonlook gietvloer steelt de show bij jou thuis. De gietvloer is een echte designvloer die een mooie basis vormt van je interieur. Om de betonlook te creëren worden er twee kleuren gemixt, waardoor er een uniek beton effect ontstaat. De betonlook vloer is volledig naadloos.

2. Een betonlook gietvloer is erg comfortabel

Een betonlook gietvloer lijkt dan wel op een betonnen vloer, maar de gietvloer is veel comfortabeler. Een betonnen vloer is eigenlijk niet geschikt voor in woningen omdat deze erg hard is. Een betonlook gietvloer wordt gemaakt met een hars, die de vloer licht elastisch maakt. Daardoor voelt de betonlook gietvloer erg comfortabel aan.

3. Een betonlook gietvloer is uniek

Elke betonlook gietvloer wordt met de hand aanbracht en de tekeningen die je in vloer ziet zitten zijn dan ook uniek per vloer. Daarnaast heb je de keuze uit erg veel kleuren zodat je ook bijzondere kleuren kan kiezen.

betonlook vloer lichtgrijs badkamer

4. Een betonlook gietvloer is hygiënisch

Een betonlook gietvloer is erg hygiënisch omdat deze volledig naadloos is en omdat de vloer ook vochtwerend is. Stof, vuil en vocht trekt niet in de vloer en is makkelijk te verwijderen. Een betonlook gietvloer is makkelijk schoon te maken met warm water en een dweil.

5. Een betonlook gietvloer is duurzaam

Omdat een betonlook gietvloer zo sterk is, is de vloer erg duurzaam. Je kan vele jaren van de mooie vloer genieten. Ook daarom kiezen steeds meer mensen voor een betonlook gietvloer.

Een betonlook gietvloer laten aanbrengen

Heb je interesse in een betonlook gietvloer? Vraag dan hier direct online een offerte aan. Binnen enkele werkdagen ontvang je een op maat gemaakte offerte.

Bron afbeelding: Pinterest