Is een gietvloer voor bedrijven?

Is een gietvloer voor bedrijven?

Is een gietvloer voor bedrijven? Daar kunnen we een heel kort antwoord op geven. Ja, een gietvloer is zeer geschikt voor bedrijven. Het is zelfs een vloer die we aanraden aan bedrijven.

De voordelen van een gietvloer voor bedrijven

Een gietvloer heeft allerlei voordelen voor bedrijven. Dit zijn ze:

Hygiënisch

Of we het nu hebben over een kantoorpand, een winkelruimte of een magazijn, voor bedrijven is het belangrijk dat de ruimte schoon en hygiënisch is. Als dat niet het geval is komt het onprofessioneel over en zal het de werksfeer beïnvloeden.  Een gietvloer heeft geen naden of kieren waar stof zich in kan ophopen. Daarnaast is een gietvloer ook vloeistofdicht. Dit maakt de vloer heel hygiënisch.

gietvloer wit bedrijf

Makkelijk schoon te maken

Je wilt ook geen onnodige tijd kwijt zijn met het schoonmaken van de vloer. Hoe makkelijker de bedrijfsvloer schoon te maken is, hoe beter. Dit is immers een klusje dat dagelijks gedaan moet worden! Een gietvloer is met lauwwarm water en een dweil makkelijk schoon te maken.

Een mooie designvloer

Een gietvloer is een prachtige designvloer die meteen indruk zal maken op jouw klanten. Een gietvloer is er in verschillende uitvoeringen en je kan ook uit een groot aanbod aan kleuren kiezen. Ook kan een gietvloer geluiddempend of anti-lip gemaakt worden.

Sterk en duurzaam

Een gietvloer is een erg sterke vloer waar je jaren van kan genieten. De investering is het zeker waard en je krijgt echt waar voor je geld. Mocht de toplaag van de gietvloer na enkele jaren intensief gebruik te zijn versleten dan is het altijd mogelijk om alleen een nieuwe toplaag aan te brengen. De gietvloer ziet er hierna weer als nieuw uit.

Een gietvloer voor elk bedrijf

Er zijn verschillende soorten gietvloeren en niet elke gietvloer is geschikt voor elk bedrijf. Voor bedrijven in de industrie of die werken met grote machines zijn de sterkere epoxy gietvloeren beter geschikt. Voor winkelruimtes, horeca en kantoren kan je kiezen uit de andere soorten gietvloeren. Vooral een polyurethaan gietvloer is erg populair.

Een gietvloer voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een gietvloer voor jouw bedrijf? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken in onze showroom.

Bron afbeelding: Pinterest

Ook interessant: