Hoeveel kost een nieuwe toplaag voor een gietvloer?

Hoeveel kost een nieuwe toplaag voor een gietvloer?

Is jullie gietvloer niet meer zo mooi als eerst? Dan is het een goed idee om een nieuwe toplaag te laten aanbrengen. Een nieuwe toplaag zorgt ervoor dat de gietvloer er weer als nieuw uit zal zien! Vaak is het na vijf jaar intens gebruik om de toplaag van een gietvloer te vernieuwen. Maar hoeveel kost een nieuwe toplaag voor een gietvloer? Dan vertellen we je graag in deze blog.

Een nieuwe toplaag laten aanbrengen

Je kan een nieuwe toplaag laten aanbrengen om de gietvloer weer op te beuren. Als de gietvloer bijvoorbeeld is verkleurd of beschadigd dan is een nieuwe toplaag dé manier om dit weg te werken. Er kan een nieuwe toplaag in dezelfde kleur worden aangebracht, of juist in een andere kleur.

Bij het vervangen van de toplaag kan je de kleur van de gietvloer veranderen. Het is ook mogelijk om voor een UV-bestendige toplaag te kiezen. Zo zal de gietvloer in de toekomst niet meer verkleuren!

Hoeveel kost een nieuwe toplaag van een gietvloer

De prijs van een nieuwe toplaag is van verschillende factoren afhankelijk. Ten eerste maakt uiteraard het oppervlakte een verschil. Hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs er vierkante meter. Daarnaast zijn er voor de verschillende gietvloeren verschillende bijbehorende toplagen. Deze verschillen ook in prijs. Ook hebben extra opties een invloed op de prijs van de nieuwe toplaag.

Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan voor een precieze prijsinschatting van de nieuwe toplaag.

Wanneer een nieuwe toplaag aanbrengen?

Na een aantal jaar is de toplaag van een gietvloer meestal wat versleten of verkleurd. Dan is het slim om een nieuwe toplaag aan te brengen om de rest van de gietvloer beter te beschermen en om de gietvloer er weer mooi uit te laten zien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of de kosten van een nieuwe toplaag? Neem dan contact met ons op of vraag online een offerte aan. Je kan bij ons terecht voor een nieuwe toplaag voor jouw gietvloer.

Ook interessant: