Een gietvloer bij een industrieel interieur

Een gietvloer bij een industrieel interieur

Een gietvloer is een veelzijdige vloer die bij erg veel interieurstijlen past. Maar een gietvloer is vooral favoriet bij liefhebbers van een industrieel interieur. Zeker de betonlook gietvloer en een woonbeton gietvloer passen prachtig bij deze hippe woonstijl. Deze gietvloeren lijken, vooral als je kiest voor een grijstint, op het eerste gezicht erg op een betonnen vloer. Maar, een gietvloer heeft veel meer voordelen dan een betonnen vloer.

Een mooie combinatie

Een gietvloer staat erg mooi in een industrieel interieur. Een gietvloer is rauw en minimalistisch, wat precies de industriële interieurstijl omschrijft. Bekijk zelf hoe mooi een gietvloer staat bij een industrieel interieur:

gietvloer bij een industrieel interieur

Een industriële badkamer

Deze prachtige grote badkamer is volledig in de industriële stijl ingericht. De rauwe bakstenen muur staat geweldig bij de grijs betonlook gietvloer.

grijze industriele gietvloer

Een industriële loft

In de inrichting van deze grote loft zijn veel rauwe materialen gebruikt zoals onbewerkt hout, staal en leer. De lichtgrijze gietvloer loopt over de gehele benedenwoning en zorgt voor een mooi geheel.

 

lichtgrijze gietvloer loft

Een lichtgrijze gietvloer

Maar de industriële trend staat ook goed in een kleinere woningen. Niet iedereen heeft een grote loft tot zijn beschikking, maar ook in een gangbare woonkamer kan je de sfeer van een industriële loft creëren. In deze ruimte wordt wederom een bakstenen muur gecombineerd met een lichtgrijze gietvloer. De prachtige lampen en de grote tafel van onbewerkt hout zijn echte eye-catchers.

lichtgrijze gietvloer

Rauw en grijs

Deze woning lijkt wel echt een deel te zijn van een fabriek. Vooral de pijpen aan het plafond maken het effect nog sterker. De prachtige woonbeton vloer komt in dit vooral grijze interieur helemaal tot zijn recht.

gietvloer donkergrijs woonkamer

Klein maar stoer

Ook in deze relatief kleine eetkamer zie je weer dat de industriële trend ook goed staat in kleinere ruimtes. De lichtgrijze betonlook gietvloer is een tint donkerder dan de muur. Het zwarte stalen kastje en de tafel van onbewerkt hout zijn echte trends van nu, die helemaal passen bij de industriële stijl.

gietvloer lichtgrijs woonkamer

Licht en ruimte

De hoge ramen zorgen voor veel licht in deze woning. Ook is er voor een lichte tint gietvloer gekozen, die samen met de witte muren voor een licht geheel zorgt. Het rauwe plafond is een ander prachtig onderdeel van dit industriële interieur.

Bron afbeelding 1: Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest
Bron afbeelding 6: Pinterest

Ook interessant: