De mogelijkheden voor een gietvloer op maat

De mogelijkheden voor een gietvloer op maat

Gietvloeren zijn er in diverse soorten en maten. De mogelijkheden om een gietvloer aan te passen op uw persoonlijke interieurwensen zijn enorm en bij Gietvloerprijzen.nl helpen we u daar graag mee. Zo creëren we samen een gietvloer op maat voor in uw woning of bedrijfsruimte.

Bepaal welke gietvloer voor u geschikt is

De keuze voor een gietvloer begint uiteraard bij het soort gietvloer. Welke soort u kiest, is afhankelijk van de manier waarop u de vloer gaat gebruiken en in welke ruimte. We kunnen u adviseren over de unieke eigenschappen van iedere gietvloer en bepalen samen welke gietvloer voor u het meest geschikt is.

Strakke, naadloze afwerking

De afwerking van een gietvloer is strak en tijdloos. Een gietvloer wordt namelijk naadloos gelegd. Hierdoor heeft de vloer een zeer onderhoudsvriendelijk karakter. Maar dat de vloer een strakke, egale afwerking krijgt, wil niet zeggen dat u uw eigen ‘handtekening’ er niet in achter kunt laten. Bij sommige gietvloeren is het namelijk mogen een patroon aan te laten brengen. Dit wordt door onze specialisten met de hand uitgevoerd op basis van uw instructies.

Kies de kleur van uw gietvloer

Behalve een patroon kunt u ook de kleur van uw gietvloer zelf bepalen. Veel mensen denken bij een gietvloer aan een grijstint, maar de vloeren zijn ook in diverse andere kleuren beschikbaar. Kies een kleur die bij uw interieur past en die u over 20 of 25 jaar nog steeds mooi vindt. Dat is namelijk de gemiddelde levensduur van een gietvloer.

Uw gietvloer volledig op maat

Zoals u ziet, is een gietvloer meer dan een standaard vloer die strak en egaal over uw ondervloer wordt geplaatst. U kunt een gietvloer volledig op maat samenstellen en aanpassen aan uw persoonlijke interieurwensen. Heeft u vragen over de aanleg van een gietvloer of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ook interessant: