3 redenen waarom u voor een gietvloer moet kiezen

3 redenen waarom u voor een gietvloer moet kiezen

3 redenen waarom u voor een gietvloer moet kiezen

Gietvloeren worden al jarenlang toegepast in zowel bedrijfsruimten als woningen. Er bestaan verschillende soorten gietvloeren, met elk hun eigen kenmerken. Sommige eigenschappen hebben alle gietvloeren echter gemeen, en die komen ongetwijfeld ook in uw woning of bedrijfsruimte van pas. Ontdek in deze blog drie van de vele redenen waarom u voor een gietvloer zou moeten kiezen.

Gemakkelijk in onderhoud

Een gietvloer wordt naadloos gelegd. Dit zorgt niet alleen voor een strakke, tijdloze afwerking, maar maakt de vloer bovendien zeer hygiënisch. Er zijn geen naden of kieren waar vuil zich in op kan hopen, waardoor u de gietvloer gemakkelijk stofvrij kunt maken. Regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende om jarenlang van een goed onderhouden gietvloer te kunnen genieten.

Veel wooncomfort

Deze reden is vooral van belang wanneer u een vloer zoekt voor in uw woning. Gietvloeren brengen namelijk een hoge mate van wooncomfort met zich mee. Veel gietvloeren hebben elastische eigenschappen, waardoor ze flexibel zijn en aangenaam aanvoelen – zelfs wanneer u er met blote voeten op loopt. Bovendien hebben veel gietvloeren een aangename gevoelstemperatuur. Voor extra woongenot kunt u een gietvloer combineren met vloerverwarming.

Gietvloer in een kleur naar keuze

Hoewel veel mensen bij een gietvloer denken aan grijs of wit is een gietvloer verkrijgbaar in nog tientallen andere kleuren. Zo kunt u de gietvloer volledig afstemmen op uw bedrijfsvoering of huidige interieurstijl.

Wilt u na het lezen van deze blog meer weten over ons aanbod aan gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunnen we voor u een vrijblijvende offerte opstellen, zodat u de kosten voor een gietvloer in uw woning of bedrijfspand inzichtelijk kunt maken.

Ook interessant: