Gietvloer kleureninspiratie

Gietvloeren kleureninspiratie

Gietvloer kleureninspiratie

Bij gietvloeren denken mensen al snel aan lichte, neutrale kleuren: wit, de kleur van beton of een andere grijstint. Gietvloeren zijn in deze kleuren zeker verkrijgbaar, maar er is nog veel meer mogelijk. U kunt uw gietvloer volledig afstemmen op uw persoonlijke interieurwensen – zelfs op uw bedrijfskleuren als u de gietvloer wilt toepassen in uw bedrijfsruimte. Welke kleur kiest u voor uw gietvloer?

Alle RAL-kleuren

De meeste gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Dit houdt in dat er tientallen kleuren zijn waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor een neutrale basis of gaat u voor een uitgesproken kleur? Bedenk voor u definitief een kleur kiest goed of u deze over tien of twintig jaar nog steeds mooi vindt. Een gietvloer gaat namelijk jarenlang mee.

Gietvloeren kleureninspiratie

Lichte kleuren voor een optisch grotere ruimte

Veel klanten kiezen voor een lichte kleur. Dit is niet perse een veilige keuze, maar draagt bij aan het totaalbeeld van de ruimte. Lichte kleuren laten een ruimte namelijk groter lijken. Bovendien zijn neutrale tinten gemakkelijk te combineren met de kleur op uw wand, meubels en accessoires en zorgen ze ervoor dat de kleur van de gietvloer niet de boventoon voert.

Neem contact met ons op voor vragen of advies

We snappen dat het kiezen van een kleur voor uw gietvloer een lastige beslissing kan zijn. Daarom helpen we u graag in dit proces. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een bezoek aan onze showroom. Daar vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van een gietvloer en laten we u diverse voorbeelden zien.

Gietvloeren kleureninspiratie

 

Ook interessant: