Zo wordt de prijs van uw woonbeton vloer bepaald

moderne woonbeton vloer

Zo wordt de prijs van uw woonbeton vloer bepaald

Wanneer u deze blog leest, heeft u zich vast al enigszins verdiept in woonbeton. Waarschijnlijk bent u gevallen voor het onderhoudsvriendelijke karakter, de stoere uitstraling van beton en de comfortabele eigenschappen van de gietvloer. Maar voordat u er daadwerkelijk voor kiest woonbeton in uw woning aan te laten leggen, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat dit u gaat kosten. In deze blog leggen we u uit hoe de prijs van uw woonbeton wordt bepaald.

Aantal vierkante meters

De prijs van woonbeton wordt onder andere bepaald op basis van het aantal vierkante meters dat gelegd moet worden. Tot 50 vierkante meter betaalt u een vaste prijs per vierkante meter. Neemt u meer af, dan wordt de prijs per vierkante meter steeds iets voordeliger.

De ondergrond van het woonbeton

Een andere belangrijke factor in het bepalen van de prijs van woonbeton is de ondergrond. Voordat woonbeton kan worden aangelegd, is het namelijk belangrijk dat er een volledige vlakke, egale en stevige ondervloer aanwezig is. Is dit in uw woning niet het geval? Dan zal de ondervloer eerst geëgaliseerd moeten worden. Dit brengt extra kosten met zich mee.

Neem speciale wensen mee in uw budget

De mogelijkheden voor een woonbeton vloer zijn eindeloos; u kunt zelf uw kleur, de dikte en de afwerking kiezen. Maar speciale wensen ziet u ook terug in de prijs. Houd ook hier rekening mee in uw budget.

Vraag een offerte op maat aan

Om de prijs voor uw woonbeton vloer inzichtelijk te krijgen, raden we u aan contact met ons op te nemen. Op basis van uw wensen, eisen en woonoppervlak kunnen we de prijs van uw woonbeton berekenen. Laat u woonbeton samen met andere mensen aanleggen, bijvoorbeeld uw buren? Dan profiteert u van een korting, want bij gietvloerprijzen.nl daalt de prijs wanneer u een offerte voor meerdere woningen laat opstellen.

Ook interessant: