In welke kleuren is een cementgebonden gietvloer verkrijgbaar?

In welke kleuren is een cementgebonden gietvloer verkrijgbaar?

Heb je interesse in een cementgebonden gietvloer? Dan wil je vast weten uit welke kleuren je kan kiezen. Een cementgebonden gietvloer is in diverse kleuren verkrijgbaar. In welke kleuren is een cementgebonden gietvloer verkrijgbaar? Dat vertellen we je in deze blog:

Diverse kleuren

Een cementgebonden gietvloer is verkrijgbaar in meerdere kleuren.  Je kan uit alle RAL-kleuren kiezen. Om een beter beeld te krijgen van de kleur kan je het beste langskomen in onze showroom. Ook al je een speciale kleur in gedachten hebt die wij nog niet in de collectie hebben zullen we ons best doen om de kleur cementgebonden gietvloer te creëren.

cementgebonden gietvloer bruin

De meest populaire kleuren

Ondanks dat een cementgebonden gietvloer in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, kiest men vaak toch voor dezelfde tinten. Vooral grijs is heel populair. Dat is ook niet zo gek, want een grijze cementgebonden gietvloer lijkt heel erg op een traditionele betonnen vloer. Daarnaast is grijs tijdloos en klassiek en past het bij bijna elke andere kleur. Andere populaire kleuren zijn bruin en beige.

De kenmerken van een cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer heeft natuurlijke uitstraling. Er wordt voor de vloer gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal. Cement heeft van zichzelf een bijzondere uitstraling, maar biedt geen comfort of gemak als het om woongenot, gebruiksvriendelijkheid en onderhoud gaat. Dat heeft een cementgebonden gietvloer wel te bieden en hiermee onderscheidt deze vloer zich dan ook op een unieke manier. Het heeft de mooie look van een betonnen vloer, maar de comfort en de praktische voordelen van een gietvloer.

Kom langs in de showroom

Om een kleur voor jouw cementgebonden gietvloer te kiezen is het het beste om langs te komen in onze showroom in Amsterdam. Hier kan je de verschillende kleuren bekijken en kunnen we je ook advies geven. Het bepalen van de kleur is een belangrijke beslissing. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of vraag online eerst een offerte aan.

Bron afbeelding: Pinterest

Ook interessant: